Kot ye Pun Sayang Takkan Sampai Gini Bang.. | Belog Ohsem

Jom selongkar

Thursday, October 28, 2010

Kot ye Pun Sayang Takkan Sampai Gini Bang..


Dua hari update via SE je, busy lah pulak minggu ni. Tapi menjengah ke belog u ols is a must! Even tak tinggal jejak tapi dapat la baca apa yang patut serta gossip-gossip terhangat. Hee.

Oh, ye! Hari ini dimulakan dengan entri ringan-ringan. Teringat pada satu geng ni yang tersangat menyayangi 'mama' nya lantas post sesuatu yang buat aku geli ketiak hati membacanya. Cekidout:


BF : Pagi2 udah mau berak...huhuhu..ngah berak pon ley windu dye..
GF : Eee.. Selekeh tau papa ni..

Halah-halah..romantiknya habislah katanya. Ekceli aku kenal mamat ni, dia baru je temui cinta baru. Kira tengah mabuk cintun lagilah. Itu pasal sampai ke bilik termenung pun dok mengelamun. Power betul penangan cinta ni ek..

Aku dapat idea nak buat entri ni lepas usha belog Aujinz. Apa yang dia sampaikan sebenarnya wujud di alam realiti woh! Kes lawak tapi benar gitu.


Nak instant cash? the rules:

Kalau u ols lah jadi si GF tu agak-agak apa nak komen? Sila tinggalkan jawapan kelakar tahap langit ke tujuh anda di kotak komen. Nak bagi hadiah segera ni. Haa. Siapa cepat dia dapat!




Psst..lepas entri ni sila alert dengan ikon hijau yang aku cedok dari inetgiant.com ni. Kalau nampak dalam entri itu maknanya ada instant $$$ menanti anda hanya dengan tinggalkan komen terpantas. Good luck!

Pemilihan komen adalah di atas budi bicara aku sendiri.

<< NANG kalau suka! Tqvm :)




28 comments:

Azman Roslan said...

aku boleh komen ke?? heheh.. kalau aku la, aku cakap dah basuh ke berak tu.. heheh

Kujie said...

ramai je org update status geli geleman kt fb...hehe


mcm terpaksa nak buktikan kasih sayang....

Cik Norfa said...

time sayang cintan cintun...time berak pun ingt. hihi...kang kalau gaduh, takdenye dia ingt rindu time berak. hahaha

izyanty collection said...

erkk...xyah ingat time tu huhhuhu

nurezzat said...

memang macam tu klau tgah mabuk bercintan.. time berak pon boleh ingt.. time solat abg oii..ingt jugak ke ?

Weeda said...

kalo weeda kan weeda komen:

huh! pakwe sape la nih..tak nak ngaku r..

:~:Budak Degil :~: said...

bile dah syg,tgh buat ape pon semua ingt sidie je..tu namenye angau..haha

Asyraf Hamasaki said...

dah kata sayang
taik pun bau wangi :-)
kalau besok lusa da benci bunga setaman pun berbau kaki ~~"

kakngah said...

kalau aku.. aku tak jwp de.. jijiks sey....


aku xder FB
terhindar dr gelaja tak bermoral ni... hihihi!!!

munna said...

macam tu sekali.. penangan cinta ngan minah tu... tapi takyahlah nak canang satu dunia... mana yg jenis penggeli.. gerenti takde selera time tu jugak

tengkorakemas said...

tgh hangat bercinta, tahi yg masih hangat pun tiada masalah XD

Mrs. Cuppycake said...

alala...comey la papa ni, camne rupa ta*k papa arini?masam tak..

haha..
sies bodo gile gi post status tengah berak...:p

ardinihumaira said...

kalo dni.. errr... dni.. errr fb pun tak adi hik3

Kazaztan Team said...

tua2 pun budus...agak2 la...

ard said...

kalau aku awek dy aku akn balas gini

plup..plupp... papa nye tahi leh dengar dy jatuh sampai siniii..

*rase nk muntah. blerghhh~

nadia said...

tgh syg sume layan..
cer tgk time gdh esok2, konpem kene kutuk kaw2.. =)

NuR 'aQiLaH said...

yaaa.
cinta manis 2 bulan yg pertama ja.
gua dah kaji yg itu.
dan jugak merasai disitu.
lepas 2 bulan,
dah masammmmmmm.
huwaaaa

aliesha kirana said...

buwekk...apekah..xmalu ke?hahahaa

AngahSayang2314 said...

angah rasa kan?? mungkin time tue dia berak terbayangkan aweks dia la tue hehehehe @ pun berangan

kaizen shinobi said...

iyew~

okeh nak cakap tuh je~ ngeh3...

baru fasan~ takde Intensedebate dah~ patut r tunggu punya tunggu awat petak komen nih tak kuar2... ahaks~

ken said...

berak tak payah update facebook lah.. lol :P

Nia said...

hisyk,...jadikan sempadan tuh. jgn jadi tauladan tau...hehe

gnesop.com said...

itu macam masuk komen FB ker?
tak patut2..
sumer boleh baca komen tuh..huhuhu

Redbloodsnow said...

yang tang instant cash tuh...camne ek. just comment kat cnie ker...wahh tuh die mate duitan dh menyemak...wakakaka :P

lotikus disarimankan said...

andai la aku menjadi gf nya, aku akan menjawab macam ni: taik papa kaler apa?hitam ke kunen?ada kaler pelangi tak?

ahahahahahaha

Faiz said...

nie la..org ckp..bhye social network nie..sume terdedah..haha..sbb tula binatang xde FB...haha...lau ade..cmnie la kot rupenya..haha..

xsangka lak ade kontest mengejut..haha

GF jawab: eh2..papa nie..sama la mcm mama juga..mama berak pun leh rindu kt papa..=)..memang kita jodoh buat selamanya kan2..hehe

geli kot ayat nie..haha...

p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

Sylarius said...

Apa yang kita buat dalam internet ni dah tak jadi privacy lagi sebab semuanya dahy jadi open di internet.

Orang time mabuk bercinta ni kadang-kadang boleh jadi kurang cerdik jugak kan. Pehal berak pun nak bagitau kat awek? Bagitau dalam Fesbuk lak tu. Lain kali, kalau nak buktikan betapa realnya aktiviti berak tu, sertakan sekali gambar berak tu dan tag kat awek dia. Mesti awek dia lagi 'saaaaaaaayan' kat dia. haha

syAzAnA said...

papa ni, suka taw bagi mama blushing. cubit kang!

*okay, syaz nak muntah jap.