Jom Cari Quick Cash Dalam Entri R4T | Belog Ohsem

Jom selongkar

Friday, October 29, 2010

Jom Cari Quick Cash Dalam Entri R4T


Dalam entri "Kot ye Pun Sayang Takkan Sampai Gini Bang.." semalam aku ada selit satu notes tentang Quick Cash yang u ols boleh menang kalau rajin bertandang ke sini. Ramai yang komen tapi tak mengikut spesifikasi yang aku nak.

Ekceli aku mencari jawapan komen kepada status mamat yang dilamun cinta tu, bukan komen u ols tentang status tersebut. Mungkin instruction aku yang tak berapa betul kot. Kira halallah yang semalam tu yek. Terima kasih kepada u ols sebab sudi komen. Ada juga blogger yang menjawab soalan contohnya:

  • Azman Roslan said... aku boleh komen ke?? heheh.. kalau aku la, aku cakap dah basuh ke berak tu.. heheh

  • Weeda said... kalo weeda kan weeda komen: huh! pakwe sape la nih..tak nak ngaku r..

  • ard said... kalau aku awek dy aku akn balas gini: plup..plupp... papa nye tahi leh dengar dy jatuh sampai siniii.. *rase nk muntah. blerghhh~

  • kaizen shinobi said...iyew~ okeh nak cakap tuh je~ ngeh3...

  • lotikus disarimankan said... andai la aku menjadi gf nya, aku akan menjawab macam ni: taik papa kaler apa?hitam ke kunen?ada kaler pelangi tak? ahahahahahaha

  • Faiz said... GF jawab: eh2..papa nie..sama la mcm mama juga..mama berak pun leh rindu kt papa..=)..memang kita jodoh buat selamanya kan2..hehe geli kot ayat nie..haha...

Hee. Semua jawapan kelakar tapi dalam banyak-banyak aku berkenan dengan komen si Ard. Okeh, secara rasminya aku umumkan beliau sebagai pemenang.

Wahai sedara Ard, Sila emailkan ke fourth.floor424@gmail.com dengan subjek 'Saya bertuah di R4T' nombor telefon anda (kalau nak topup) atau nombor akaun Maybank untuk cash sebanyak RM10. Ehem..sila email sebelum jam 12 tengah malam besok ye. Lambat kalu aku bagi kat orang lain.

Tahniah buat sedara Ard!


Sumber: inetgiant.com

Kepada yang kurang bernasib baik janganlah merajuk atau bersedih hati ekk. Cuba lagi di masa depan. Aku akan tepek logo berduit ni sekurang-kurangnya 2 kali sebulan. So, u ols rajin-rajinkanlah jari kelik link R4T dan baca entri dengan khusyuk dan tawaduk. Kalau jawapan tak ikut syarat tak dapeklah $$$$ dik non. Hee.

Pstt..Tiga (3) Top komentator Oktober dah nampak bayang. Moh kita tunggu pengumuman rasmi pada hari Isnin ni. InsyaAllah entri pengumuman akan muncul jika tiada aral melintang.

Satu lagi projek menghargai u ols yang setia dengan R4T.

<< NANG kalau suka! Tqvm :)



11 comments:

Kancilbiru said...

wahhh manyak syiok....dapat $$$

ardinihumaira said...

wow... tahniah buat mereka... ^__^


p/s: nak pinjam tenet kie-yu.. tenet dni overlimit. manyak slow ni tsskkk :'(

nadia said...

huhu.. da agak da smlm si ard tu mcm berpeluan tinggi.
ye la kot, siap boleh bt bunyi..
nadia bc pon mau tersenyum duk terbayang. hahahha..

gnesop.com said...

lor.. itu ker kisah nyer..:)
sop pun tak perasan.. huhuhu..
ingat nak cerita pasal mamat tuh..

mmg unit pop kuiz Kie-yu.. huhuhu

Weeda said...

wahhh...tahniah2 ard..hehe~

nurezzat said...

tahniah pade ard..
hahahaha lawak btol komen ard tuh..

ard said...

hehehe.. tx kie yu!
nombor akn di-email sebentar lagi :p
sebenarnye men test je.
1st time bertuah! yosh! hahaha

hans said...

walaweh
alah
buat contest waktu den exam
sob sob sob

P/S : Selamber Jer - Sekali Lagi Keluar Di Dalam Surat Khabar

gnesop.com said...

tahniah kepada pememnang..
lain kali sop pula yer menang :)

Anastasia Ann said...

aik ingat da post komen tadi. ewwwwwwwwwww


sorry dear, slalu sangat onmobile, payah nak komen..

SyUhAdA said...

alah..dah x smpt nak komen..