Sape nak hadiah free dari Paris? =) | Belog Ohsem

Jom selongkar

Friday, October 22, 2010

Sape nak hadiah free dari Paris? =)


Cik Nadia ada buat giveaway ke 2 di blog beliau. Kali ini dia berduet dengan seorang kawan yang duduk nun jauh di Paris. Dan opkos hadiahnya diterbangkan dari sana. Menarik bukan?


Venez vous joindre à ce concours si vous voulez gagner des prix de Paris. Spécial Apporté à vous par Nadia & Farah.

Wah! Cakap Perancis terus aku. Punya eksaited nak join giveaway kan. Ni semua kerja pakcik gugel translate, kalau salah aku tak tau eh. Klik bahasa perancis tu kalau nak tau apa maksud nya. Klik lah.. jangan malu-malu. Hee.

Maklumat giveaway untuk diambil perhatian dengan serius:




Hadiah:
Seperti yang aku habaq tadi, ada 5 cenderhati yang akan dipos khas oleh Farah dari Paris. Kelas gitu. Psst.. ada juga 1 hadiah dari Malaysia dan 1 hadiah dari France untuk kategori entri paling kreatif.

Pemenang:
Dipilih berdasarkan beberapa calculation buatan sendiri yang unik! Dan pastinya tak bias. Kemugkinan bilangan pemenang akan ditambah mengikut penyertaan. Lagi ramai lagi banyak hadiah. Yeay!

Tiga kesayangan R4T yang akan menyahut cabaran ini adalah tuan punya belog:
  1. Parts of my life
  2. munna80
  3. Sepatah Kata
U ols yang tak tersenarai tapi nak join sama pun boleh. Jom sama-sama meriahkan GA cik Nadia.

Semoga berjaya kepada semua peserta!

<< NANG kalau suka! Tqvm :)



20 comments:

ardinihumaira said...

selamat berjaya cayunk!!!!!!
kalo memang kasi hadiah kat dni ye...
hikss

Jieda said...

Ok..thanks tagkan akak contest ni.Akak akan buat.Semoga kita sama-sama berjaya ye he3

ken said...

saya mau! :)

gnesop.com said...

good luck..
best nyer hadiah dari Paris..
kalau dpt gi Paris mesti lagi best kan.. :)

nadia said...

antara entry dari blogger yg nadia mmg tunggu2, kieyu!
sbb entry kieyu, slalu mantap2 klu bg review.
kena suh farah tgk skali ni.
tq kieyu! mntk2 kieyu dpt kan. amin!=)

SyUhAdA said...

syu pon dah join~!

puteriqaizyan said...

chayok2!! tu mesti gune google translate eyk?hehe

T.A said...

fuyooo..bestnye...

nurezzat said...

gudluck k.kie-yu..
boleh menang punye..

MiSs TOrA said...

gudluckk..mkin meriah GA ni hehe..=) bgus3

Luv like this.... said...

Kt pon join GA nih...gud luck :)

Shiela Latif said...

gud luck =))

nurkaloi said...

yeahh...gud luck
same same tggu keputusan

cik hani said...

entry ni bagus r...cmne ni..kite nak menang jugakkkkkk~bleh ke?

dark r0se said...

wah~ kreatif lah kamu~ gud luck okeyh!;)

rossoneri said...

Ganbatte!

Puteri Iqa Izyan said...

goddluck!! ;D

noreed said...

good luck :)

✖sLp mE pLz™✖ said...

pesaing!

Notami said...

salam..smoge brjaya jugak!