Maklumat untuk Tempahan Kota Tinggi Waterfalls Resort | Belog Ohsem

Jom selongkar

Saturday, October 9, 2010

Maklumat untuk Tempahan Kota Tinggi Waterfalls Resort


Nampaknya entri tentang Kota Tinggi Waterfalls Resort agak laku sempena cuti sekolah ini. Teringin nak baca? Jemputlah kelik:

Bila hendap balik entri lama baru aku perasan yang nombor telefon pada maklumat tentang resort tu tak sama dengan nombor yang selalu aku gunakan. Tak pasti sama ada contact number itu valid lagi ke idok.

Take note ye kepada u ols yang menguruskan booking untuk resort. Ini adalah contact number yang disahkan masih valid hingga ke hari ini (09 Oktober 2010) untuk membuat tempahan:


Kota tinggi Waterfalls Resort: +607 889 9222


Ekceli keyword "phone number waterfall kota tinggi" melekat pada chart keyword Nuffnang untuk hari ini. Itu yang aku semak semula sama ada nombor yang aku kasi tu betul ke tak. Kalau nak bagi maklumat biar yang sahih kan? Idok ler menyusahkan orang nanti.


Selamat bercuti!




3 comments:

ardinihumaira said...

kie-yu.. bila nak belanja dni g sana. hiksss... lalalariksss ;D

Nia said...

ya,..betul juga. takut org cari info kat blog kita, kita tersilap bg,..haru..huhu

nurezzat said...

besh nye kalau dapat pigi bercuti di sana..