Hari Yang Sibuk | Belog Ohsem

Jom selongkar

Wednesday, October 27, 2010

Hari Yang Sibuk


Seharian tak update entri hari ni. Rasa macam cacat je R4T. Hee. Takpe, sempat ni. Ada setengah jam lagi nak ke hari Khamis.


Quick updates..
Tak sempat nak update apa sebab masuk je office terus boss bagi kerja luar. Sempat la curi-curi blogwalking kejap.

After lunch terus pulak ke driving school konon nak ngabehkan cepat ambik lesen. Sempat gak menjerit kat twitter pasal ni. Thanks to sis Sumijelly dan TE sebab bagi respon yang best!

Balik driving classes bergegas pulak ke pontian tanya kaba bakal keluarga baru. Harap-harap dapat nombor idaman tu. Bila jalan bersama orang tahu kami satu kelorga walau lain spesis. Hee.

Lepas maghrib kekanda ajak keluar jalan. Ni baru je balik. Verangan nak buat spesel entri untuk kesayangan ardinihumaira. Harini besday beliau woh! Sape belum wish cepat bertindak. Aku bereh doh. Maaf dear, harini aku busy yang luar biasa. Sangat terkilan sekarang. Huhuhu.

Sent from my mobile device.



11 comments:

gnesop.com said...

wah.. penuh jadual yer..
tak per.. muda2 kena cergas..
sambil2 kesibukan tu, jaga juga kesihatan :)

all the best

ardinihumaira said...

;) takpe dear! dni pun kebizian.. ada anugerah kecemerlangan tadi.. dapat anugeah pelajar cemerlang di hari lahir.. rasa terharu :') sobsss.. 7 malam baru sampai rumah... terus lemau badan tak sempat jenguk blog dah pastu. ni baru bangun tdo.. besok ada 2 test. maka kena study sekarang.. luv u dear!

belalang hijau said...

perh...
sibuk ngalahkan tok najib PM nih...
huhuhu

Weeda said...

rindu kie-yu tak update tau..takpe2 demi kerja weeda paham kenapa tak update..

gud luck wat lesen dear~

nas said...

pergh...jap2
camne ko leh hantar gne enset ek?
dia berbayar ker???
gne enset jenama ape yek? hoho

latest entri:

apabila karya photoshop serba tak menjadi!

Mr PenyuBiru said...

ooo..mengulor yer...cakap kat bos nanti.hehe

hans said...

hopefully lepas test driving nanti
amin

P/S : Mahu Menonton Filem Crayon

nurezzat said...

wah, driving school..
besh nye... da dapat lesen, boleh bawak saye melencong nih..huhu

nadia said...

kieyu,
nadia pon tweet jgk di twiter kieyu smlm tp xde feedback..
da agak da, ni msti bz punye. =)

gnesop.com said...

kebelakangan ni SOp pun agak sibuk

akubiomed said...

Kerapker pergi outstation? Tentu masyuk ;-)