Online Best Friend Award | Belog Ohsem

Jom selongkar

Tuesday, October 19, 2010

Online Best Friend Award


Semenjak 2 menjak ni R4T banyak dapat invitation untuk ambik award. Terasa sungguh kembang semangkuk ahkak. *Feeling ala-ala penerima Grammy Award* HAHAHA. Sudahlah! stop dreaming dan moh kita teruskan cerita kedai kopi.


Award kali ini datangnya dari cik jayne pemilik belog LIFE as a T.E.E.N. Yezza! opkoslah beliau muda remaja lagi. Itu pasal boh nama belog gitu.

Pesen sekarang ni kalau dapat award mesti pakej dengan soklan yang mengancam. Jadi, tiba masanya sesi jom-jawab-soklan-kalau-nak-dapat-award:

1. Write 5 interesting facts about the person who gave u this award.
  • Blogger Sawarak yang comel
  • Penggemar warna ungu yang fanatik
  • Rajin singgah R4T
  • Blogging sejak Disember 2009
  • Sudah dipunyai oleh incik Dean
2. Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby.
Rahsia. Boleh gitu? Hee.

3. Pick your most 10 deserving recipients & describe them.
  1. Mr PenyuBiru - Bapak mithali yang sporting!
  2. nadia - cik adik manis
  3. ard - suka picit kibod
  4. honey amour - hot momma
  5. Nia - ibu diha yang comel
  6. hentakbelipat - peti suara punya ni
  7. Miey - blogger rajin updates
  8. kak ina kl - kalau ke kelompo ingat kak ina. Hee
  9. Redbloodsnow - blogger famos amos
  10. Nabiel - blog macam-macam ada
Ini sepuluh blogger yang selalu berkunjung dan rajin tinggalkan komen. Sama jugak dengan top commentator October. Aku tak tag deme sebab ritu dah bagi award yang lebih kurang sama.

Ekceli semua yang berkunjung ke R4T layak untuk terima award ni. U ols boleh amek ye, aku tak list kan sebab soklan tag mintak 10 je. Toksahlah touching macing bagai yek. Hee.

Sayam u ols semua!


<< NANG kalau suka! Tqvm :)



6 comments:

belalang hijau said...

same la ngan belalang...
semenjak dua menjak nih bnyk lak award tp 1 pun x buat lagi....

cian kat sape yang bagi tuh...

hee...

aren said...

congratz dpt award..heee

ardinihumaira said...

tacing tacing.. sobss.. majuk takmo kawan nanges sampai banjit wakakaka..

takdelah dear. dun wori bi hepi tau :) ehh tag kie-yu ritu dni lom jawap. tenet dni sengal... salahkan dia :D

hasrul hassan said...

hebat hebat ... sempat lagi bagi anugerah yer ... :)

Tahniah pada 4tingkat sebab makin ramai layan blog.

gnesop.com said...

tahniah.. byk award dapat yer :)

nurezzat said...

congrate pade dpt award ! sy kurang award sekarang.. haha ciannye..