Senarai Penyewa di Plaza Sentral | Belog Ohsem

Jom selongkar

Tuesday, October 19, 2010

Senarai Penyewa di Plaza Sentral


Ada kawan kita singgah R4T tumpang tanya kejap tadi. Berikut adalah dialog antara aku dan kawan kita tu:


Aku : A
Kawan Kita : KK

KK : Kak tumpang tanya, tingkat 18 kat Plaza Sentral nuu ada pejabat apa heh?

A : Ahkak? Omaigod. Aku muda remaja lagi tau. Tak baik gitu.

KK : Oh! Mintak mahap cik adik manis. Boleh tolong jawab tak soklan tadi tu?

A : Opkos! Jap aku tanya kat sedara gugel.

Sumber : klsentral.com.my

A : Nah aku siap printkan lagi untuk kau. Ekceli Plaza Sentral ni ada 2 fasa yakni Fasa 1 (3 blok) dan Fasa 2 (4 blok) yang dibangunkan oleh MRCB. Pung..pang..pung..pang..


KK : Hek eleh. Taulah! Ada tulis kat gambau ni ha.

A : Eh budak ni!

KK : Heee. Soklan saya tadi tak jawab jugak, dah ke laut perginya.

A : Hukaloh lupa pulak. Sedara gugel habaq tingkat 18 nuu ada kat blok 3A dan 3B, disewa oleh UMW OIL & GAS dengan LADANG TAI TAK (KOTA TINGGI) SDN BHD. Nak buat gapo pergi sana?

KK : Sibuk je nak tau.

A : ...... (bunyi cengkerik)

Hee. Dialog adalah rekaan semata-mata. Entri ni aku buat sebab naik kat carta keyword Nuffnang R4T. Dah boleh agak kan?

Keyword ni mesti sangkut pada entri aku yang ni --> Central Plaza ke Plaza Sentral? Ada nombor 18 yang aku taip kat sana. Lucky number 18. Hee.

Oh ye, kalau u ols nak tahu senarai penuh penyewa yang ada kat bangunan Plaza Sentral boleh kelik sini.


Ada yang nak pergi interview kat sana gamaknya.


<< NANG kalau suka! Tqvm :)


5 comments:

Sylarius said...

Rajin sungguh ko gugel-gugel info ni. hehe. Anyway, aku dapat idea masa baca entri ko ni. Thanks =)

ardinihumaira said...

lama tak kie-yu dni tak jenguk keyword sejak tenet meroyan. keje duk tengok yang patut je. sampai ati ah celcom. tengok ah dni kena bangun memalam buta gni. sobss :'(

Weeda said...

wahha..blog kie-yu ni penuh ngen informasi pasal tempat..hehe..

mesti org yang cari tu sangat ber'tenkiu' kat kie-yu nanti..

gnesop.com said...

huhuhu... siap buat dialog utk keyword..
bagsu juga, boleh sop buat juga nanti :) bole tiru?

nurezzat said...

haha lawak jugak cerita k.kie-yu ea.. boley jadi pereka cerita.. boleh pulak bunyi cengkerik... lg 1, bgus la r4t ni.. bg byk info... rjin plak tuh search google..