Jadi ke idok ni? | Belog Ohsem

Jom selongkar

Monday, October 18, 2010

Jadi ke idok ni?

Ehem..ehem..

Percubaan nak buat live blogging. Kalau jadi huray!!

Update: nampaknya menjadi misi nak hapdate dari SE. Tapi nak kena bertapa lagi dalam gua untuk tuntut ilmu macam mana nak upload gambar pulak.

Kesian... Orang dah lama mula live blogging kau baru terkedek-kedek nak buat. Hee.

Any komen? Sila..sila..

Sent from my mobile device.


8 comments:

Weeda said...

jadi jadi...ehh jadi apa? ngeeee~

laarikkkssss..

@juera said...

live blogging? maksudnya...?

ardinihumaira said...

hehe... bestkan boleh guna SE. dni dulu dekat setahun berblog guna handphone je sebab latop rosak. tapi nak upload gambar terus cemtu tak dapat. kena guna email. tapi tak tahulah kot sekarang boleh upload terus coz dah lama dni tak cuba :D


---> http://www.ardinihumaira.com/2009/12/update-ur-own-blog-using-mms-email-easy.html


dni ada wat kat situ cara dni update guna handphone ;p

SyUhAdA said...

x penah update guna fon..
bes x??

tengkorakemas said...

fuiyo jadila..nampaknya kie-yu dah semakin maju hehe

Sylarius said...

best ke live blogging ni?

gnesop.com said...

kalau SE mudah, download software blogspot dari SE software..
boleh snap gambar dan terus send as web/blogspot..
atau create post dan attach gambar..

nurezzat said...

wahh, update guna phone.. caya lahh..
saya tak pandai.. haha =.='