Siaran langsung dari PICC Putrajaya | Belog Ohsem

Jom selongkar

Saturday, October 23, 2010

Siaran langsung dari PICC Putrajaya

Eceh! Macam glamer nau je blog sampai nak buat lintas langsung. Hee. Ekceli saja nak share cerita panas dari sini walaupun dalam dewan ni kemain sejuk.

Majlis Konvokesyen Kolej Profesional Mara kali ke 3 bermula pada jam 9 pagi tadi. Sikit lebih kuranglah yek. Sekarang dah pun sesi kedua penyampaian diploma untuk seramai lebih 1k pelajar. Adinda lucky no H415. Agaknyalah, tadi tengok sekali lalu je. Ni tengah tunggu dia naik stage sesambil menaip di kibod kecik. Aku tak masuk dewan sebab telah ditugaskan untuk rembat bunga untuk adinda. Kat dalam punya mahal sampai patploh hinggit sejambak. Aku beli kat luar 5 kuntum dengan bunga bunga kecik jimat RM20 u ols. Murah tapi sama cun. Later aku upload gambau.

Hah! Sebelum terlupa. Masa tengah kepoci tawaf hall cari tempat nak lepak, aku terserempak dengan pelakon drama Liza Abdullah. Alah,yang berlakon dalam cerita Mek Salmah Ratu Budu tu. Aku lalu betul-betul sebelah dia yang tengah tunduk menaip apetah kat handphone. Takut kena serbu ye kak. Hee.

Orangnya cantik macam dalam tiwi jugak. Aku punya eksaited sampai terlupa nak singgah mintak bergambau sama. Takpelah, kejap lagi kalau terserempak harus aku ambil gambar sekali. Jakun lah kau cik kak. Hihi.

Aku sekelorga menginap di Palm Garden Resort malam tadi. Itupun lepas sesat sampai 2 jam. Nasib baik jumpa, kalau tak ada yang jadi tabligh tido dalam masjid putrajaya. Hee. Mekaseh u ols yang bagi cadangan hotel untuk entri lepas. I lap u ols lah!

Okeh, got to go. Nak menanti adinda keluar di skrin gedabak ni. Later aku kepoci cerita penuh yek. Daa.

Sent from my mobile device.


9 comments:

ard said...

wah konvo! congrats to adik mu!

Nia said...
This comment has been removed by the author.
Nia said...

ni lintas langsung guna hp ni? wah,..marvellous! congrats to ur adinda ya!

Lelaki Ini said...

besh2!

belalang hijau said...

wah update blog guna henpon!
bestnyer...

gnesop.com said...

tahniah sis..
mmg best hari konvo..
mmg jadi antara kenangan terindah dlm hidup

nas said...

pergh..tahniah ea buat adikmu yang berjaya graduat..hehhehee...
pst- canggih benor update gne enset..hehehe


latest entri:

pengertian sebenar seksi

LiFe KaMi said...

tahniah2 kepada adik kamu, semoga happy2 selalu..:)

nurezzat said...

congrate kpd adek k.kie-yu !