R4T Menang 'Contest Meletup Top Top!' Redmummy | Belog Ohsem

Jom selongkar

Friday, October 15, 2010

R4T Menang 'Contest Meletup Top Top!' Redmummy


Minta maaf ye kalau entri kali ini ada gaya macam masuk bakul angkat sendiri. Begitu eksaited sehingga lambat hapdate entri hari ini. Hahaha. Alasan!

Sumber: redmummy.com

Semalam adalah hari yang dinanti-nantikan oleh semua blogger yang telah membanting jari untuk Contest Meletup Top Top! dari belog mak merah. Naik je update tentang result, aku terus kelik walaupun aku rasa memang takde harapan nak menang. Mana taknya yang ambik bahagian semuanya power woh! Tapi aku still eksaited nak tau siapa. Dalam hati berkata takpelah kalau tak menang, apa salahnya kita tumpang happy untuk yang menang kan?

Perenggan pertama entri aku baca dengan mood normal hingga ke perenggan yang ke err..berapa tah aku jumpa link R4T. Aku jegil bijik mata mana tau salah tengok ke hapa. Tapi memang itu link aku! Mood terus berubah ke tahap happy macam orang gila. Menjerit kecil depan pc office sambil sengih ke telinga. Alhamdulilah!



Bukti aku eksaited boleh tengok sendiri kat entri Keputusan Penuh Contest Meletup Top Top!. Yezza! Aku orang pertama yang komen entri tu sampai typo eja congrats. Eh, eh lupa nak mention aku menang consolation prize bersama 13 blogger lain. Tak dapat bayangkan kalau aku yang dapat Hugo Boss tu. Ada aku telan kibod gamaknya semalam. Hee.

Apa-pun, terima kasih
RM & team sebab memilih entri aku yang tak seberapa tu. Sangat tak sangka tau. Semalam mencanak naik trafik R4T kerana dapat enterframe di belog mak merah. Terima kasih sekali lagi tulus dari hati aku, blogger yang berangan nak jadi macam RM. *erk!* Kepada bloggers yang tak menang janganlah sedih. U ols dah pun menang di hati RM.

Kalah dan menang adat pertandingan. Tak gitu?


<< NANG kalau suka! Tqvm :)




22 comments:

denaihati said...

tahniah you all memang power the best lah

Kie-yu said...

@denaihati
Tahniah juga untuk denaihati sebab menang :D

:~:Budak Degil :~: said...

congrats!..
wah..best tu...

Weeda said...

tahniah kie-yu...wahhh

Nur Azila Ismail said...

best2 menang contest .tahniahhh

saya_arief said...

tahniah2...
:D

tengkorakemas said...

fuh menang contest, bukan calang2 contest tu, tahniah! :D

Tihara said...

congrats..lumayan nya hadiah..u mmg mantopp :)

jayne said...

kot ye pun eksaited jgn la sampai nak telan kibod tu.kang tecekik sapa susah.hehehe.. apa2 pon tahniah ye yunk! =)

Anonymous said...

Hmm tahniah dik....nak hadiah lagi jom kita join contest kat sini lak BLOG SENSASI

BLOG SENSASI said...

Join ek contest kat BLOS SENSASI.klik je nama blog kami tu

ardinihumaira said...

whoaaaaaaaaa! kalo dni mau lompat sampai pecah siling tuh dear.. siesly teruja sakan dni tahu apatah algi tengok hadiahnya. tahniah dear!


gigih reload 13x nak komen page ni... skang kena pencen dah ni gamaknya jam 4 pagi besok baru dapat bw. sobss.. colcom bokbeng gilak! mencikk <--- wat luahan kat blog orang tak pasal2 wakakaka

aliesha kirana said...

hehehe..tahniah kieyu..consolation price pun hadiah gak...CONGRATSSSS... *yes x typo..lalalalaalala~*

Nia said...

murah rezeki ko dik..mesti seronok sgt kan..:)

nadia said...

kieyu mmg hebat! =)
bestnye..
konpem dlm BE golek2kan..
=)

belalang hijau said...

perh hebat la kie-yu...
tahniah!!!

Faiz said...

tahniah...wah2..syok nye...bile nk buat kontst nie..haha..pastu bg sy mng je..haha...

p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

Kay Huliana said...

wowo, best lorrr menang contest... appledia pun menang jgk contest kak red tu.. u guys hebat lorrrr.....

ComeyBelako said...

tak aci aaa....hehehe...

gnesop.com said...

wawah... tahniah..
hadian menarik tuh..
boleh kongsi ker? huhuhu

SyUhAdA said...

THNIAH~!!

nurezzat said...

k.kie-yu sokmo menang.. tak aci nih..
hehe..besh nye menang contest... percaye lah..k.kie-yu memang seorang yg hebatt !