REDDISH CONTEST : Teka Teki | Belog Ohsem

Jom selongkar

Monday, October 25, 2010

REDDISH CONTEST : Teka Teki


>> Sticky post 24hrs.


Musim contest sana-sini dah bermula!! Banyak aku kena tag tapi mau settle kan yang ini dulu. Contest yang berbentuk teka-teki dari cik Zie yang gebuss lagi glamer. Hee.


Jawapan aku :
LALAT

Aku dah usha semua entri dan rasanya dah ada pun pemenangnya. Tak salahkan nak memeriahkan lagi majlis contest. Ye tak? :)

Meh cekidout syarat penyertaan yang aku kopipes dari belog Zie. Kang pepandai u ols buat cara sendiri tapi tak diterima pulak. Naya je. Hee.


Syarat²nya :-

1) Open kpd BLOGGERS sahaja.



2) Haruslah FOLLOWERS Zie (follower blog The Eyes of Redbloodsnow™)



3) Membuat 1 entry jawapan kpd teka teki nih. dan sticky mode selama 24 jam
.


4) Harus meninggalkan URL entry tersebut di dlm komen box entry contest SAHAJA
.


5) Harus tampalkan jugak banner contest ini di dlm entry tersebut.



6)
DILARANG MENINGGALKAN JAWAPAN DI DLM KOMEN DI ENTRY CONTEST.

Ape lagi u ols? Moh le join. Bukan susah nau pun syaratnya.


Semoga berjaya untuk semua peserta.

<< NANG kalau suka! Tqvm :)




14 comments:

ardinihumaira said...

Goodluck Kie-yu! :D

Redbloodsnow said...

HEHEHE...THX YUNK FOR MERIAHKAN LH CONTEST ZIE NIH,...MWAHHH. CAM X RAMAIIII JEK YG JOIN EK. NIH YG MAJUK X NK WAT CONTEST LG NIH...WAKAKAKA.

XDE LAH..HIKS. PAPE PUN. TGGU 1ST NOV NIH EA UTK TAHU RESULTNYER :)

saya_arief said...

lalat ke..?
;p

belalang hijau said...

owh baru ku tau lalat basuh tangan dulu sblm mkn...

tp belalang pun basuh tangan dulu sblm mkn...mcm mana tue?

hee

Kie-yu said...

@belalang

ye tak ye gak eh belalang - -"
konpius arh!

gnesop.com said...

good luck..
betul ker jawapan lalat?
x leh join sebab Sop x tahu jawapan :)

nadia said...

knp lalat basuh tgn dlu?
tgh nak imagine mcm mane.
=)
tp kieyu mmg best. sbb dier sngt baik dan slalu support blogger lain..
tq n love u kieyu!

Mr PenyuBiru said...

lalat? hmm..

err..dia basuh pakai sabun tak? hehe

SyUhAdA said...

syu pon join jgk~

Weeda said...

heee...weeda pun nak join sebenarnye contest ni tapi tak tahu jawapan..ngeee...

ps: sayam kie-yu jugak...=))

Nia said...

owh,..lalat ke? Kie Yu nampak dia cuci tangan ya? hehe..

semoga berjaya!!

AngahSayang2314 said...

kie yu moga berjaya ya.. hehehe


nak dtg semalam tapi tenet terrr lalu slow

nurezzat said...

gud luck k.kie-yu..
saye join contest ni jugak...hu3

gnesop.com said...

apa jawapan yg betu?