izyanty collection | Belog Ohsem

Jom selongkar

Monday, November 29, 2010

izyanty collection


izyanty collection - "about me ek...sebenar aku xdak benda nak buat,n byk masa lapang,so buat la hobi baru jahit manik n tulis blog hehe...sape2 yang nak tempah jahit manik n nak beli tanah lot leh contat my no 019-4290584 (office ). area seb perai,sungai dua. penang"

Tuu dia serba sedikit pengenalan dari pemilik blog izyanty collection yang aku cedok dari profil blogspot beliau.

Jangan terkeliru dengan nama blog 'izyanty collection' bila aku habaq yang beliau adalah seorang usahawan internet. Ekceli blog tersebut merupakan blog peribadi beliau sekaligus menjadi salah satu medium untuk mewar-warkan produk terbarunya.

Moh cekidout entri terbaru dari izyanty collection:

Ini pula adalah 2 produk dari beliau yang mendapat sambutan hangat dari pelanggan:



SPAN AJAIB MERAWAT MASALAH KULIT


Span semula jadi yang diperbuat daripada akar konjac (serat sayuran semulajadi)dengan tambahan tekstur halus,ia adalah sesuai untuk semua pembersihan badan dan muka,termasuk bayi baru lahir.

[Klik gambar untuk baca keistimewaan dan kaedah memproses produk ini]




LULUR BADAN / BODYSCRUBS

Lulur Tradisional yang dihasilkan 100% di Malaysia, menggunakan bahan-bahan semulajadi yang bertindak lembut terhadap kulit. Lulur diolah daripada ramuan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia. Dengan 1 kali penggunakan lulur beras kulit terasa licin, cerah & kekal gebu.

[Klik gambar untuk baca keistimewaan dan cara menggunakan produk ini]




Anak mami Penang mari ini adalah seorang usahawan internet yang pemurah kerana setiap kali membeli produk darinya u ols akan dapat freegift. Best kan?

FREE GIFT FOR KAK CDAH

"nak buat preview sikit pasal freegift yang kat atas nie, by the way kak cdah dari kuantan ada order span ajaib dari aku ( NAMICONIA KONJAC SPONGE ) dia order 3 keping terus so harga rm100 sahaja jimat rm 5 kan. disebabkan dia beli 3 keping aku bagi le 3 pct lulur n hot perfume aromateri sebagai freegift. set lengkap untuk buat spa di rumah k, barang dah sampai kemarin, harap beliau enjoy...ada sape2 nak order lagi tak, untuk jualan akhir tahun ada diskaun menanti. untuk hot perfume arometerapi bergantung kepada stok."


Sekiranya berminat untuk mendapatkan produk ini u ols boleh roger-roger cik Izma Yanti melalui:


Jum borong & buat spa sendiri di rumah!



7 comments:

izyanty collection said...

wahhh...terharunye dpat preview camni kat blog rumah 4 tingkat..terima kasih banyak2 ek..suka sangat :)

Kie-yu said...

@izyanty collection
my pleasure dear..
thnx gak sbb beriklan di R4T :)

Weeda said...

hehe..

tak habis baca lagi entri ni terus gi terjah...hikss~

sop said...

izyanty collection pun ada mengiklan di blog RH.. nice product

gnesop.com said...

alamak, komen user lain.. nanti list to komenter lain la yer.. :)

gnesop.com said...

alamak, komen user lain.. nanti list to komenter lain la yer.. :)

ardinihumaira said...

nak g terjah gak koleksi2 beliau :D