Terima Kasih Klien VIP R4T | Belog Ohsem

Jom selongkar

Friday, November 26, 2010

Terima Kasih Klien VIP R4T


Selain daripada pendapatan Nuffnang, R4T juga ada sumber rezeki lain dari pengiklanan persendirian: Iklaneka. Alhamdulilah nampaknya tidak putus-putus bilangan pengiklan untuk setiap bulan. Terima kasih kepada semua Klien VIP R4T kerana mempercayai potensi R4T untuk mempromosikan blog / perniagaan u ols.


Klik untuk pemandangan besar punyaaa..

Mulai 5 November lepas semua pakej dalam Iklaneka udah selamat diupdate seperti dalam gambarajah di atas. Untuk makluman Klien VIP R4T dan bakal-bakal pengiklan, ada banyak perubahan yang telah dilakukan untuk memastikan servis iklaneka R4T memenuhi kehendak dan keperluan u ols.

Antaranya:
  • Dedicated entry (DE) tidak lagi dibuat dalam sticky post. Untuk Pakej A, u ols akan dapat 1 DE untuk setiap bulan manakala Pakej B menyediakan 2 DE untuk sebulan.
  • Setiap kali renew u ols akan terima tempoh tambahan percuma mengikut pakej dan tempoh yang dilanggan. (rujuk jadual di atas)
  • Banner blog adalah percuma untuk Pakej A (langganan tahunan) dan Pakej B (langganan bulanan dan tahunan)
.......................................................................................................................
Iklan sekejap:


Photobucket

Dni buat giveaway kecantikan #5! Klik sini untuk join. psst! hadiah best woh :)
.......................................................................................................................

Dan yang terbaru R4T juga menyediakan servis dedicated entry a.k.a sponsored post dalam mode 24 jam sticky post untuk u ols yang ingin mewar-warkan contest/GA, Let Go Item, memperkenalkan blog/blogshop baru atau sebagai percubaan untuk sambutan readers sekiranya beriklan di R4T :)

Tadi baru dapat idea nak selit iklan u ols di tengah-tengah entri macam yang kat atas ni untuk tujuan pengiklanan yang lebih berkesan. Blog dan banner u ols akan bergilir-gilir di letakkan dalam setiap entri hingga habis tempoh pengiklanan. Dan aku juga selitkan update baru dari belog u ols sebagai tarikan untuk readers menyinggah.


Bulan lepas aku dah lancarkan satu program maklumbalas untuk Klien VIP R4T yang pernah beriklan dan nampaknya sambutan sangat menggalakkan. Mulai minggu hadapan satu persatu maklumbalas mereka aku akan paparkan untuk tatapan u ols. Yang mana baik boleh dijadikan teladan dan yang tak elok tu jadikan sempadan. Tak gitu?

Ada hadiah cenderhati untuk Dni & MJ sebab bagi maklumbalas lengkap.





13 comments:

Weeda said...

kie-yuu..

weeda nak tempah iklan kat blog kie-yu...seminggu weeda tunggu kie-yu online..hehe..

weeda tak tau lagi nak amek pakej ane...cadangan pakej terbaik? *eceh*

Kie-yu said...

@Weeda
hihi. kesiannye die tggu lame. sorry eh dear :)

kalau weeda nk cuba dulu sbln bleh amek pakej A
banner weeda dah ada kan?

kalau nak trafik ekstra dlm mse sebulan boleh amek pakej b sebab ada 2 dedicated entri sebulan

so, ikut keperluan weeda yg mne sesuai :)

Belalang Hijau said...

salam kie-yu
lame x nmpk dia...
bagus la kie-yu pandai berfikir secara kreatif...
teringin jugak belalang mendapatkan khidmat kie-yu...

Aujinz said...

pandai cari duit..
hehehehe..

Azman Roslan said...

aku nak iklan jual kereta boleh, heheh.. gurau je..

░♥si lampu neon♥░ said...

AKU NAK GAK WAT IKLAN..TP KENE TUNGGU BLOG STABIL DULU AR ;)

Weeda said...

@Kie-yu

kie-yu, weeda nak try yang pakej B ea..kena bayar dulu ek? haha...

nanti weeda emel banner...yang 125x125 ada space lagi?

kaizen shinobi said...

wow2... hehehe... nice2...

ardinihumaira said...

:D cayam kie-yu ketat2.. hehe... hari tu dni lewat hantar borang maklum balas. sorry tau dear. kesibukan pada minggu tu ^__^

hamzah ian said...

nice2.. bagus idea.. hehe

hans said...

alhamdulillah rezeki murah

P/S : Jika Followers Blog Ramai Adakah Duit Nuffnang Blogger Itu Banyak?

sop said...

wah kie-yu, pakej bertambah menarik..
semoga semakin bertambah rezeki yer.. :)

gnesop.com said...

nice pakej kie-yu