Seminggu yang Panjang | Belog Ohsem

Jom selongkar

Friday, November 26, 2010

Seminggu yang Panjang


Hai semua orang! Lama tak bersua kan? Minta maaf banyak-banyak dari hujung akar rambut sampai hujung kuku jari kaki. Start dari entri mood kedaung *bak kata RM* sampai ke hari ini genaplah seminggu R4T sunyi sepi.

Tengok muka tu. Sedih nau sebab dah lama tak berlegar-legar di alam maya dan bercot cet cot cet di sini. Serius weh!

Dalam masa seminggu ni banyak hal terjadi. Ada suka ada duka. Macam-macam hal sampai patah semangat blogging sekejap. Terima kasih beribu-ribu lemon kepada u ols yang tetap berkunjung walau habuk pun tarak di R4T dalam masa seminggu ni. Kepada yang risau, rindu dan ambil berat terima kasih beribu-ribu lemon juga.

.......................................................................................................................
Iklan sekejap:

belogmj

U ols ada join GA dari mj tak? Check senarai pemenang di sini :)
.......................................................................................................................


Oh ye, dalam pada hotak aku serabut memikirkan macam-macam masalah ada juga berita gembira dari u ols yang aku terima. Aku ada menjengah beberapa belog kesayangan tanpa meninggalkan jejak dan semangat aku kembali datang bergolek untuk meneruskan hidup sebagai seorang blogger. Eceh!

Akhir kata, nantikan air tangan entri terbengkalai dari aku yang dah lama berkepuk di minda tapi tak keluar sampai sekarang. Kalau ikutkan nak taip semua sekarang tapi macam tak syok je entri berjela-jela. Tunggu entri lepas ni ok?

Terima kasih kawan!





16 comments:

Jieda said...

Okay..tunggu entry terbaru dari kie yu

Kie-yu said...

@Jieda
thanks kak! :)

ardinihumaira said...

kie-yu!
rindu... kasi je entry cecah lantai pon dni sudi baca :D

Azman Roslan said...

ke mana menghilang..

Kie-yu said...

@ardinihumaira
miz u to dni sym!
hee..nnt eh kie-yu wat entri cecah lantai untuk dni :)

@Azman Roslan
tak hilang pun. ada hal peribadi yg tak dpt dielakkan. tenx 4 ur concern fren :)

hans said...

lama botul ekau rest yer
hohoho
cepat update

P/S : Aarif Rahman @ Aarif Lee :- Bruce Lee My Brother

Faiz said...

tula..lme jg kie-yu x update blog nie..neway..masalah yang nyata perlu selesaikn dulu sblum masalah maya nie..hehe..=)

Weeda said...

yeayyy kie-yu dah kembali...mishhh u dear..meh pelok meh..

Kie-yu said...

@hans
hahaha. itu la psl. nnt den update laju2 yo
mekaseh rajin singgah ke sini hans :)

Kie-yu said...

@Faiz
thnx 4 ur concern Faiz :)
setuju dgn pndapat kamu..

Kie-yu said...

@Weeda
yeay! mekaseh rajin singgah R4T weeda :)
mishhh u 2,3,4 bnyk2
*hug hug*

Weeda said...

@Kie-yu

tu la...hari2 weeda jenguk R4T..tunggu je kie-yu update tau...=))

Kie-yu said...

@Weeda
hukhuk. terharunya! sayam weeda berguni-guni :D

munna said...

meriahlah balik rumah 4 tingkat lepas ni

Kie-yu said...

@munna
hihi :)
harap2 nye lah kak
thnx eh rajin singgah R4T..

gnesop.com said...

kie-yu gi mana ilang?
patut la entry lama x update.. :)