Selamat Ulang Tahun buat Kamu | Belog Ohsem

Jom selongkar

Tuesday, November 30, 2010

Selamat Ulang Tahun buat Kamu


Nak tau tak? Nak tau tak?

Ok, tajuk entri dah bagi hint ini adalah ucapan khas hari jadi tapi tahu tak siapa gerangan yang berjadian di hari ini? Hee. Eksaited betul sampai perkataan tak wujud pun ditaip :p Ekceli aku nak ucapkan Selamat Ulang Tahun kepada 2 kesayangan R4T yang menyambut hari lahir pada hari ini 30 November 2010.

Seorang lelaki, seorang perempuan. Seorang di atas awan dan seorang lagi di bawah tanah. Haa! Moh cekidout:

♥Aisumi Gadis Atas Awan ♥
Inilah gerangan cik adik atas awan yang menyambut hari lahirnya yang ke 24 hari ini. Cik Aisumi Chan a.k.a Sumi yang comel dan sangat peramah. Dia sangat obses kepada kecantikan awan, tu pasal guna nick 'gadis atas awan'. Unik kan?

Sumi adalah silent reader yang rajin singgah ke sini sampai tahap dia request jadikan aku sebagai salah seorang admin di fanpage belog dia. Taknak terlepas update dari sini katanya. Oh! Sangat terharu ahkak tau :))

Ucapan untuk kamu dari hati:.
Semoga persahabatan kita terus kekal hingga kita bertemu dua muka satu hari nanti. Nak sangat tau jumpa Sumi! Dan... semoga Sumi akan bertemu dengan cinta hati yang diimpi selama ini ♥♥

.......................................................................................................................
Iklan sekejap:

weedaliem

Nak tulisan cantik pada tajuk entri tak? Weeda ada cara. Jom baca :)
.......................................................................................................................

Suara Bawah Tanah

Ini pula jejaka bawah tanah yang aku maksudkan tadi, juga sambut hari lahir hari ini. Pemilik Suara Bawah Tanah (SBT) dikenali sebagai Belalang Hijau ini juga sangat rajin singgah R4T. Bukan setakat singgah tetapi sentiasa menyokong apa saja yang aku buat di rumah ini. Setinggi-tinggi penghargaan untuk Belalang Hijau :)

Ucapan untuk kamu:
Semoga Belalang hidup bahagia sampai syurga bersama mrs. belalang dan belalang juni0r. Teringin sangat nak mengenali keluarga belalang dengan lebih dekat. Dan tak lupa juga semoga SBT terus maju dan bertahan hingga ke anak cucu. Boleh wariskan pada belalang junior nanti *wink!*

Psst! Moh gosok-gosok header Sumi dan Belalang Hijau untuk ke belog mereka dan jangan lupa tinggalkan ucapan Hari Lahir tau. Tenkiu.

*maaf ye kesayangan sekalian, entri lambat keluar*





15 comments:

Weeda said...

happy besday sumi dengan en.belalang...semoga happy2 sentiasa...

Kie-yu said...

@Weeda
mesti dorang happy baca wish dari weeda ni :)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

@Weeda terima kasih weeda ^^

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

kie yuu! teringin jugak ketemu sama kamu.. TQ dear.. amin.. mudah2an doa kamu termakbul.. hihi~ selamat ulang tahun jugak diucapkan kepada encik belalang ^^

Kie-yu said...

@☺[ai][sUmi]☺Chan
yeay! seronoknya sumi pun nak jumpa kie-yu :D

Belalang Hijau said...

yey dpt 1 lagi entry slmt hari lahir...hahaha

x kisah psl lambat...yg penting ingatan dari kawan2 pasal hari istimewa belalang nih...

terima kasih sgt2 kpd kie-yu...
seoga kie-yu juga memperolehi kesenangan d dalam setiap perkara yg d usahakan...

Kie-yu said...

@Belalang Hijau
most welcome Belalang..
tq atas doa itu :D

Tuan Penasihat said...

selamat ari lahir wat mereka. ceh belalang tu tok guru den.

░♥si lampu neon♥░ said...

HAPPY BUFFDAY...AKU PUNYE BARU JE LEPAS 29 NOVEMBER =P

hans said...

selamat hari lahir kepada kedua2nya

P/S : Kelab Bola Sepak Kalah 55 - 0.....Ini Main Bola Ker Apa? Hahahaha

Nia said...

Happy Birthday to both of them..hehe. Kie Yu ni memang kawan yg best, siap buat entry lagi..hehe.

tengkorakemas said...

Selamat hari lahir buat mereka berdua, kebetulan pula seorg di awan dan seorang lagi bawah tanah :D

ardinihumaira said...

wahh..
epi bday buat mereka :D semoga bahagi2 selalu!

sw33tdarling.com said...

happy bday.....!

gnesop.com said...

happy birthday kepada mereka berdua..
kat belalang dah wish ari tu entry beliau :)