Tolong Aku Cari Benda Ini Boleh? | Belog Ohsem

Jom selongkar

Tuesday, November 9, 2010

Tolong Aku Cari Benda Ini Boleh?


Quick updates!


Aku sedang mencari satu topi ala-ala 'topi bawak pergi memancing' macam Saiful apek pakai ni:

Sumber: gambarhehe.com

Tak clear eh? Meh zoom sikit:

Sumber : rozisalehin.blogspot.com


Erk! Apekenama topi ni pun tak tau. Siapa yang tahu mana ada jual area Johor nih pehlis komen or contact me a.s.a.p yek! Kalau ada cadangan nama kedai atau apa jenis kedai yang jual benda alah ni pun ok. Boleh aku pergi serang hendap malam ni. Extremely urgent katanya sebab Sabtu ni nak guna woh. Cari punya cari punya cari tak jumpa dan usaha terakhir inilah dia, came out dengan satu entri meminta belas kasihan u ols.

Terima kasih daun keladi in advance kepada yang bagi feedback. Sayam u ols!

Tulun! tulun!


13 comments:

ardinihumaira said...

alamak.. kat sekitar johor dni tak dapat nak nolong la dear.. tapi kat shopping mall memang ada. try serang hendap. belikan dni 10! haaaa :D

Kie-yu said...

@dni
dah tgk kt mall tp taktau celah mana dia sorok
huhu
banyak kedai masuk banyak jual topi biasa je
btw, tenx 4 da suggestion dear :)

Sylarius said...

Aku rasa aku ada nampak topi ni kat BCB Kluang. Shopping complex yang sebelah stesen bas Kluang tu.

Errr.. Tapi kie-yu dok kat JB kan? =p hehe

sw33tdarling.com said...

erkk.. time nak ni, mmg susah nak muncul kaan...? tunggu ler time dah tanak esok2...

anyway, saya ada sebiji, kaler ijau army... beli kat LowYatt Plaza, KL.. dulu, pass 3-4yrs ago :)

tengkorakemas said...

eh senang je cari ni..bukan kat pasar malam selalu ada ke?hehe selalu gerai yg ada jual spek ke tali pinggang ke, baju mesti ada topi mcm ni juga

Ard said...

carik kt pasar malam. haha

Faiz said...

try la cr kt area tepi pntai..mst ada..lau xde jg..g je kedai pancing ikan..hehe

velasrizal said...

xtau la de jual kat mana...

Iklan Deepavali FINAS 2010 Cetus Kontroversi Perkauman?

ken said...

kat pasar malam? :)

nurezzat said...

xde ke kat shopping mall ?
ayah saya ade 1..
nak ? huhuhu..

L@n@ a.k.a Mak Budak said...

kat pasa malam ade, tapi kureng sikit la kualiti jahitannya ..

aren said...

kat uptown berlambak la kie-yu..hehe

gnesop.com said...

kalau kat KL boleh la tolong.. kat JB.. hmmm.. :)