1st Lucky Draw by Atie Aizam | Belog Ohsem

Jom selongkar

Wednesday, November 3, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam


Walaupun aku bukan dalam golongan budak bertuah, aku nak jugak cuba nasib dalam lucky draw dari tag sis
Munna ni. Tak kire!


GIVEAWAY PERTAMA ATIE AIZAM


Khas untuk Rakan2 & Follower2 Atie

Syarat-syaratnya adalah seperti berikut:

1. Anda mesti seorang blogger

2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com

3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia

4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam

5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog atieaizam.blogspot.com

6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga

7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry contest sahaja

8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda

>> Ehem! Aku nak tag | CaPiQa | dan u ols yang sama-sama mahu rebut gadget kat bawah nuu.

Tarikh Tutup: 30 November 2010

Hadiahnya adalah laptop accessories yang ada 10 brg dlm box ini termasuk mouse, cable lock dan sebagainya.


Semoga beerjaya kepada semua budak bertuah yang join GA ini.





8 comments:

Weeda said...

wahh..best nye hadiah...gud luck kie-yu~

belalang hijau said...

menarik la hadiah dia...
semoga berjaya kie-yu...
belalang support dari jauh...

hee

CaPiQa said...

haish budak tak cumel ni. tag saye pulak. kikiki. maseh ye. ;)

LiFe KaMi said...

menarik ni.. semoga kamu berjaya..:)

SyUhAdA said...

rsa mcm dah join..
gudluck kie-yu~!!

ardinihumaira said...

Goodluck kie-yu!
nak try join jugalah :D

nurezzat said...

gudluck lagik tau k.kie-yu..
nak join lah....
tp lmbat lg duenya..
haha

gnesop.com said...

good luck yer..
lama sop x join GA.. :)