R4T ke Indonesia. Terima Kasih Nuffnang! | Belog Ohsem

Jom selongkar

Monday, November 29, 2010

R4T ke Indonesia. Terima Kasih Nuffnang!


Wah! R4T dapat sponsor dari Nuffnang terbang ke Indonesia kah?? Hee. Jangan panik. Sila baca hingga ke titik terakhir entri ini. Karang ada pulak blogger hantar ticket ke helpdesk tanya pasal ni. Naya aku - -"


Al-kisah selain daripada aktiviti mengendap keyword Nuffnang, aku juga sangat suka tengok referral untuk kesan u ols yang selalu singgah ke sini dan si pemberi backlink. Meh kita tengok siapa yang selalu bagi backlink kepada rumah aku untuk minggu ni.

ReferrerHits
http://www.ayeemayam.com/2010/11/contest-makan-ayam.html15
http://www.blogger.com/home10
http://blogmaya.com/tentang-saya/6
http://www.blogger.com/home?pli=15
http://asrirayrock.blogspot.com/4
http://innit.nuffnang.com/redirect/4112624
http://mmdiary86.blogspot.com/3
http://www.azmanroslan.com/3
http://www.kaizenshinobi.com/3
http://weedaleim.blogspot.com/3
http://www.blogger.com/profile/078659715926252038003
http://www.google.com.my/3
http://my.yhs.search.yahoo.com/avg/search?fr=yhs-avg&type=yahoo_avg_hs2-t...3
http://www.plurk.com/m/p/963zr93
http://innit.nuffnang.com/view/467302/gelang-tungsten-ac-mizal-kes-panas2
Sumber: Nuffnang Malaysia

Terima kasih beribu-ribu lemon ye u ols. Tak lupa juga kepada semua belog yang juga tersenarai di sudut si pemberi backlink bawah nuu. Aku sengaja pasang widget itu sebagai tanda penghargaan kepada mereka :)
.......................................................................................................................
Iklan sekejap:


Photobucket

.......................................................................................................................

Kembali ke cerita asal, aku agak tertarik tengok referral yang 2 dari bawah tu. Nampak tak dari mana? Yezza! dari Plurk.com. Ekceli aku pernah pakai benda alah ni dalam belog lama tapi lepas jumpa si burung biru terus tak aktif lagi kat sana.

Ini adalah print screen lepas aku kelik link referral tadi. Picit gambar kalau rasa nak tengok apa yang ada. Mereka tengah dok bincang pasal 'UNYU' *tak tahu menatang apa, nanti aku gugel* dan isu crocs ada kalimah Allah.

Salah seorang daripada mereka bagi link ke sini sekali dengan satu pesanan penaja yang agak kelakar. Dia kata:- "aga pusing bacanya pake bahasa Melayu" (agak pening baca dalam Bahasa Melayu) HAHAHAHA! Boleh tak kalau aku nak reply via entri ini *in case beliau tersinggah lagi* :- "Atte, teman pun pening bace kome dok gossip dalam plurk sane :p" Btw, terima kasihlah ye dek non yang bagi backlink tu. Apetah nama dia aku udah mosaickan.

Oh ye, aku dah gugel pasal 'UNYU'. Meh baca kat sini ye kawan-kawan maksudnya. *psst, kalau pening jangan kepoci kat twitter pulak lepas baca entri dia, tak baik tau!*

Terima kasih Nuffnang sebab jadi spy R4T. heheheh.




12 comments:

Weeda said...

ala...dah kantoi selalu stalk kie-yu..haha

Belalang Hijau said...

x boleh hengdap kie-yu senyap2 sebab dia tau...huhuhu

hans said...

hahaha
nak mengendap xleh selalu dah lah
kie-yu tahu plak
ada assistant nuffnang bagitahu
hehehe

P/S : Followers Blog Tu Banyak! Komen Beratus - Ratus! Tapi Apa Yang Hebatnya Blog Tu?

sop said...

fush.. ingat nuffnang sponsor Kie-yu gi Indon.. nasib baik x jeles.. huhu

gnesop.com said...

x pernah dpt review dari blog Indon.. huhu

munna said...

wah ingatkan nak pergi indon betul2 lah kie yu...

pening baca blog kita?... klu kita baca blog diaorg kitalak yg pening

Azman Roslan said...

ehh blog aku ada la.. heheh

tengkorakemas said...

tak faham UNYU tu haha dah baca pun tak faham

ardinihumaira said...

fuhyoh... weeda masuk samalah :D

Weeda said...

@ardinihumaira

dni, haha..mesti r...

SyUhAdA said...

sme2..
hee~

Aujinz said...

ya ibuk ibuk bapak bapak sekaliann..
femes betul r4t ..huhuhuhu

blog sy masih picisan..