MJ Nak Buat Giveaway (Hadiah dari Sabah) | Belog Ohsem

Jom selongkar

Monday, November 8, 2010

MJ Nak Buat Giveaway (Hadiah dari Sabah)


Haaa. Mesti ramai yang tertanya-tanya mana hilanglah cik kak sorang ni. Senyap sunyi sepi dalam dunia blogging. Aku pernah bagitau bulan lepas lah. Sila
kelik sini kalau ada yang belum tahu menahu.

Ekceli ada je beliau update tapi taklah sekerap dulu. Sudah sibuk melalui rutin harian hidup bari di tanah borneo gitu. Dalam entri hujung bulan lepas beliau ada shout nak buat giveaway yang hadiahnya akan diterbangkan dari Sabah. Syok woh dapat hadiah dari oversea. Hee. Nah baca cerita pasal GA tu di sini:



Aku colek gambar ini dari belog beliau. Cuba teka mana satu mj? Kalau betul aku bagi hadiah (senyuman paling menawan). Hee. Ini gambar terbaru dari beliau dan ada cerita dia. Meh baca sikit:

Kat sini, ada jiran suka sangat karoke. Lagu hindustan kot.
Nasib baik malam ni agak sunyi dan tenteram.
Diorang ada exam ke eh? Oh. Busy body pulak aku ni..
Last week gi Pasar Tamu Kota Belud Setahun Sekali.
Jom tonton gambar~ *Semua gambar credited to Mapey* [baca lagi]

Ada banyak lagi gambar yang boleh ditengok. Kelik je link yang aku bagi tu untuk cuci mata. Bulan ni beliau akan pulang ke tanah semenanjung dan kalau u ols nak kirim apa-apa cepat jerit kat fesbuk beliau ni. Kirim duit sekali la yek, kalau kirim guna air liur maka puihhh jugalah bakal mendapat :p


Cik kak balik cepat! Ramai orang sudah renduuuuuu..



8 comments:

hans said...

sonoknya kalau menang

P/S : Apa Itu Exam? Hahahahahaha

gnesop.com said...

betul tu, agak sunyi MJ skrg..
cam best jer.. cam nak join juga

zmah said...

Akak nak mutiara SABAH.

ardinihumaira said...

heeeeeeeee...
dni nak culik pearl dari beliau..

Mr PenyuBiru said...

nak giveway awek sabah bleh.hehe

MaryamJamilah said...
This comment has been removed by the author.
MaryamJamilah said...

Hohoho. laju sungguh berita tersebar :P InsyaAllah akan datang. lagi 2 minggu je ni. Malam ni akan dipikirkan ape yang akan dibeli~ Tungguuuu.. Hihihi

gnesop.com said...

setuju dgn mr penyu.. hadiah calon awek.. huhuh