Video Lisa Surihani Ucap Happy Deepavali | Belog Ohsem

Jom selongkar

Friday, November 5, 2010

Video Lisa Surihani Ucap Happy Deepavali



Lambat harini hapdate cik kak? Hee. Almaklumlah setengah hari dok menggodam page Iklaneka nak upgrade apa yang patut. Create online form dah makan separuh hari sebab nak pastikan form tu takda masalah bila Klien VIP R4T nak isi nanti.


Semua klien aku dah emailkan dan siap hantar private message di fesbuk. Takut email masuk spam ada yang tak perasan nanti. Penting woh feedback dari mereka ni. So far 2 blogger kesayangan sudah feedback. Nantikan apa komen mereka tentang Iklaneka di R4T soon!

Eceh dah melalut ke lain pulak. Ekceli aku nak share kepada u ols video ucapan Happy Deepavali daripada aktres cantik manis, Lisa Surihani. Jom cekidout:

Sumber : facebook.com/MyLIPICE

Alalah! siap geleng-geleng kepala lagi. Melelehlah air liur pakcik-pakcik yang tengok ni. Hee. Semalam ada satu keyword nuffnang melekat tentang deepavali iaitu contoh kad ucapan deepavali.

Aku tak pernah lagi boh kad deepavali dalam belog ni. Udah ada orang minta meh aku tepek sekali. Tahun depan boleh recycle je kan.



Kepada penganut hindu seluruh Malaysia, nah ucapan mat salleh untuk u ols:

May the divine light of diwali
spread into your Life
peace, prosperity, happiness
and good health.

Sumber: 365greetings.com dan sms4smile.net

Selamat bercuti!





13 comments:

Ard (Yaddo) said...

saye suke lisa!
walaupun lisa pelat "r"
haha

ardinihumaira said...

wow! lisa kasi ucapan memang meletoppss :D

Redbloodsnow said...

suke tgk lisa surihani. sweet kan die..huhu.

p/s: ttg feedback pengiklanan tuh.
nnti free zie buat yek :)

belalang hijau said...

kie-yu kuar beraya ke arini?

umah kawan2 shbt india...

ngee...

Anastasia Ann said...

nanti buat review tu ek..

Nia said...
This comment has been removed by the author.
Nia said...

video tu boleh tengok kat mana yang?

Nia said...

ooppss..sorry, boleh klik aje rupanya..hehe

Power Impian said...

adeh...cair2...lisa2..so sweet..

gnesop.com said...

selamat bercuti..
raya 1 Malaysia? :)

hiro said...

amma.appa.

Amir Izzat said...

lisa ckp tamil ek? heeh.. apsal la lisa nie cantik..aduhai..haha

soffya cik bulan said...

artis tercantek stkt nihh kot dia nihh