Header Baru ardinihumaira.com | Belog Ohsem

Jom selongkar

Tuesday, November 2, 2010

Header Baru ardinihumaira.com


Kalau masuk ke belog dni jangan terkejut tengok header baru belog dia tau. Cantik woh! Warna-warni dan nampak ceria macam tuan punya belog. Sesuai sangat. Masa entri ni ditaip dni tengah guna header yang ini:




Hee. Kenapa aku cakap gitu? Sebab dni ada 3 lagi header lain yang akan diganti mungkin setiap minggu (kata dni lahh). Semua header tersebut comel-comel tau. Jelesh ai! Nak tengok header lain yang mungkin bersilih ganti boleh pergi ke sini


Membebel panjang sampai terlupa habaq kenapa tiba-tiba dni tukar header baru. Ekceli dia dapat hadiah dari kawan blogger beliau iaitu cik Weeda. Kreatif tau cik kak sorang ni. Belog dia pun cun. Pergilah jengah sekejap kalau nak tengok.

Oh ye, kalau u ols berminat nak glamerkan belog / blogshop masing-masing boleh juga beriklan di ardinihumaira.com. Serendah RM5 tapi sangat berbaloi kerana trafik yang sangat marvelous. Aku dah pernah beriklan di sana selama 2 bulan dan bercadang untuk menyambungnya bulan depan.

Trafik terkini ardinihumaira.com (September 2010)

Kawan blogger kesayangan R4T. Hee.



14 comments:

Weeda said...

oyeahh...recommended sume jenguh blog dini..weeda pun beriklan kat blog dini..heee..

kie-yu weeda atg kie-yu join giveaway melromeo..meh2..

Kancilbiru said...

owh kesayangan KB jugak tau...hehehe

saya_arief said...

trapik dye...
mak ooih..
hebat.

Faiz said...

mmg cntik pn blog die wlaupun simple..dh tgk dh..hehe
**HIT MY LATEST UPDATE HERE**

aliesha kirana said...

dni comel..hehehe..blog pn comeyy...

ardinihumaira said...

tenet dni lembap kie-yu cayunk...
baru sampai kat umah kie-yu...
huuu... terharu ado special post.. thanks kie-yu! :')


hugsss

gnesop.com said...

wah, masyuk traffic yer..
header mmg menarik..

munna said...

fuyoo... trafik dia tinggi ye... munna 100++ pun dak kira banyak tu

currentlife2u said...

menarik la header dia..

AngahSayang2314 said...

wah menarik loo cantikkkk

wahida said...

fuh trafik tinggi ek...ok gak tu kan? anyway saya dah follow awak, nnt follow me back k!!

SyUhAdA said...

mmg comey header tu..
pndai weeda wat..

ard said...

slalu gak jenguk weeda tu ...

nurezzat said...

wahh... best nye k.dni..
k.weeda taknak bt header utk sy ke ?
huhuhu..