Belog Ohsem: Penafian

Jom selongkar

Penafian


Rumah 4 Tingkat (R4T) adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berdasarkan kepada pendapat peribadi semata-mata. Blog ini juga mengandungi entri, informasi dan maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja. Penggunaan bahan yang ada di R4T adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak langsung. Dengan mengakses mana-mana bahagian blog ini, pengunjung dianggap telah memahami dan mematuhi adab-adab sebagai pengguna internet. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang disediakan dalam laman yang dipautkan.

Apa jua maklumat, bahan atau kandungan yang dirujuk kepada atau dipautkan dari blog ini disediakan tanpa pernyataan dari pihak lain. Setiap gambar yang tidak dikreditkan kepada mana-mana pihak adalah milik pemilik blog sepenuhnya. Penggunaan gambar atau petikan entri sebahagian atau sepenuhnya tanpa izin / dikreditkan kepada pemilik blog adalah dilarang sama sekali.