25 Random thing, Fact, Habits, or Goal about me | Belog Ohsem

Jom selongkar

Tuesday, November 9, 2010

25 Random thing, Fact, Habits, or Goal about me


Hutang tag ini sudah lama berkepuk dalam draft. Meh settlekan meh. Ekceli ada 3 blogger tag benda yang sama jadiknya sekali harunglah jawab yek. Mekasih cik akak/abang yang tag:


Erk! lagi sorang cik abang tak hingatlah. Kalau tuan punya tag terbaca tolong komen yek. Nanti aku update link u ols dalam entri ni.

Gini ceritanya...

Sumber : uofaweb.ualberta.ca

Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged.

Ehem. 25 je ke? Sikit nau. Bagi la dua ratus riban ke baru mencabar. Hee. Sila sambung perkataan AKU... dengan ayat-ayat kek bawah ni haa:
  1. Seorang wanita tua ganyot yang berumur 22 tahun 9 bulan 4 hari.

  2. Sangat tak geti nak dress up tapi mekap sikit ala-ala wayang pekji tu buleh aa.

  3. Kurang minat dengan warna emas dan emas itu sendiri sebab kulit aku terlalu 'cerah' untuk di-matching-kan. Kalau white gold is fine. Sayang! ini hint tau. Hee.

  4. Telah berpunya *mari jerit ramai-ramai: ADA AKU KESAHHHH?

  5. Suka ya amat sama warna biru dan kaum kerabatnya. Tak kisahlah biru laut, sungai, lombong so wat ever.

  6. Ada dua akaun fesbuk. 1 untuk u ols blogger, 1 lagi untuk peribadi which is insan-insan yang dekat di hati tapi jauh nau dari mata. Sapa terer sila cari akaun fesbuk peribadi aku.

  7. Suka menaip tak suka menulis. Itu pasal aku ada belog tapi takdok diari.

  8. Sangat perfectionist bila buat kerja tapi hasil tetap hampeh. Hahaha.

  9. Suka bisnes! Ada sapa-sapa nak cari business partner?

  10. Hilang akal bila tengok kucing comel dan baby comel. Hilang kejap jee.

  11. Errr...lagi 15 buleh sambung kat sini. Aci tak? *ceh dua ratus riban konon!*

Semenjak dua menjak ni hidup lebih sibuk di alam realiti. Mintak ampun kerna udah jarang update. Aku cakap gini bukan sebab syok sendiri ye. Ada kawan blogger yang bagi feedback tentang tenggelam timbulnya aku. Haa. gitu!

Aku tag u ols yang nak jawab. Sila..sila.





10 comments:

Weeda said...

tak aci tak aci..kena sambung gak sampai 25...miahaha..lariksss

belalang hijau said...

lorr...
igt nak tulis smpi 200 ratus riban...
cepat la sambung kasi cukup 200...

hee...

Nia said...

uii,..tu dia! sampai 25, akak tak terbuat la dik oii..

eh, suka bisnes ye? hmm,..try la jual tudung ke?

ardinihumaira said...

yeay! suka biru :D

~aSHa~ said...

tak cukup syarat ni..ehehehee

owh suka bizness ye..buat bizness online pun ok

tengkorakemas said...

err..tak suka warna emas?..blog TE? =_= (kikiki)

Ard said...

ye kau dah berpunye
dan aku x kesah
hahaha

Kie-yu said...

@ TE
belog TE spesel kes! kie-yu ske hinggap ke sana :)

nurezzat said...

ala.. setelah mengetahui di no 4, luluh hati ini.. wakakaka...

gnesop.com said...

bagus lah Kie-yu.. tepa byr hutang walaupun mungkin tuan tag dah lupa... huhuh