Contest Print Screen & Win! | Belog Ohsem

Jom selongkar

Friday, November 26, 2010

Contest Print Screen & Win!


Finally, ada juga kesempatan nak join sekaki contest dari kesayangan R4T, siapa lagi kalau bukan cik
Ardini Humaira. Tak payah kenalkan lagi sebab memang dah sedia feymes beliau ni. Kan? kan?

Sumber: ardinihumaira.com

Cara nak sertainya mudah aje, meh tengok syaratnya (kopipes dari entri contest dni) :


  • mestilah follower blog dni
  • tidak mengira jantina. lelaki dan perempuan boleh menyertainya
  • warganegara Malaysia dan beralamat di Malaysia
  • buat special post mengenai contest ini tetapi gambar yang diprint screenkan tidak perlu letak di dalam special post. hanya ceritakan mengenai contest ini sahaja ^___^ tinggalkan link penyertaan di kotak komen entry ini...
  • print screenkan gambar berapa orang sedang online di blog dni sama ada 44 orang dan ke atas ... emailkan kepada dni di amni_shiro@yahoo.com bersama dengan tarikh dan masa gambar tu di print screenkan.
  • gambar yang di edit untuk letakkan angka lain kat gambar tu tidak akan diterima sebab dni boleh detact penipuan tu. contohnya pada jam 1-2 petang blog dni hanya ada 30 pengunjung tapi beliau pergi edit jadi 50 pengunjung. sah-sah dah tipu. hehe... tak baik menipu tau! (boleh semak di Nuffnang analytics)
  • contest ini berlangsung selama sebulan iaitu pada 27 Oktober 2010 dan berakhir pada 27 November 2010 jam 11 malam.
  • sesiapa yang berjaya print screenkan pengunjung terbanyak dikira sebagai pemenangnya.
  • anda bebas menghantar seberapa banyak penyertaan (gambar yang di print screenkan) sehingga tarikh tamat contest ini. dni akan ambil kira gambar yang menunjukkan jumlah pengunjung terbanyak... jadi, no problem nak emailkan sebanyak mana pun! setiap hari pun tak apa kalau dapat print screen yang lebih banyak pengunjungnya... ;)

.......................................................................................................................

Iklan sekejap:

sw33tdarling

Jom exchange link dengan sw33tdarling di sini. psst! beliau rajin blogwalking tau :)
.......................................................................................................................

Eh eh, dalam entri contest dni yang latest kalau tak dapat print screen 44 orang ke atas pun tak apa asalkan lebih dari 30 orang. Dni akan pilih pemenang berdasarkan bilangan tertinggi daripada semua penyertaan.

Dan yang paling penting jangan sertakan print screen dalam entri tapi emailkan gambar tersebut kepada dni. Ada dalam syarat-syarat penyertaan tapi takut ols terlepas pandang.


Tarikh tutup penyertaan esok tau,
27hb November 2010 jam 11 malam. Masih ada masa lagi, meh cepat sertai sebab hadiah sangat lumayan!

Tempat pertama:
Barangan kecantikan bernilai RM200

Tempat kedua:
Barangan kecantikan bernilai RM100

Tempat ketiga:
Barangan kecantikan bernilan RM50

Saguhati???
Akan dipertimbangkan... ;)

Good luck kepada semua peserta!


13 comments:

Azman Roslan said...

hadiah yang menarik..

Kie-yu said...

@Azman Roslan
menarik kan? jom ramai2 join :)

LyNn'Azlina said...

sokmo g blog dni tu..tp xlepas target dia nak pon..xtau masa bila trafik online user tu menaik giler2...

Kie-yu said...

@LyNn'Azlina
dni dah update ttg target tu :)
cuba je, mana tau ada rezeki kan?

Weeda said...

weeda pun hari2 tengok situ...tak penah lepas...

dini update target pun tak lepas gk target baru tu..

semalam dapat 29 tapi lepas print screen save kat pc ofis..adess..

Kie-yu said...

@Weeda
hihi. kie-yu pun save kt pc office tp nsib bek teringat nk email ke akaun yahoo
malas nk cucuk pendrive. hehe :p

takpe weeda ada masa lagi smpai pkl 11 mlm esk
biasa pkl 10 - 3 ptg dni kata ramai readers kan..
cubalah :)

hans said...

wow
hadiah menarik nih


P/S Undian Peringkat Pertama Blog Pilihan Malaysia 2010 Sudah Dibuka Sekarang

P/S : Fakta Menarik Mengenai Bruce Lee Yang Perlu Peminat Bruce Lee Tahu

Weeda said...

@Kie-yu

gud luck utk kie-yu jugak~~

Kie-yu said...

@hans
sangat menarik! moh join moh :)

ardinihumaira said...

terima kasih kie-yu sebab sudi join :D hehe.. dni lewat datang. semalam kesibukan telah melanda... hari pun dilanda kesibukan.. risau sikit lagi tintong lak dni kih3...

Goodluck tau dear!

dya adriza said...

gud luck dear~

gnesop.com said...

kontest menarik..
cam ni pun ada yer.. :)

Weeda said...

congrates sebab menang..