Kaki Artis Berkurap? Jengjengjeng | Belog Ohsem

Jom selongkar

Monday, November 1, 2010

Kaki Artis Berkurap? Jengjengjeng


Wah! Pagi Isnin dimulakan dengan entri gosip-gosip boleh? Saja nak ambil mood untuk menjalankan rutin kat office. Kalau serius sangat ngantuk pulak nanti. Tajuk pun ala-ala hot gitu! Ekceli semasa kegiatan belogwalking dijalankan pagi ni aku ada masuk satu belog cerita pasal artis. Ada satu entri yang menarik perhatian aku sebagai kaki gosip ni. Itu pasal aku suka belogwalking! Hee.

Sumber: suarapeople.com

Jengjengjeng.. Kaki siapakah ini? Dalam entri tersebut ada cerita tentang pemunya kaki yang 'cantik' ni tapi aku tak naklah revealkan siapa. Ehh..nak tahu jugak ke? Oklah, aku bagi klu lepas tu pandai-pandailah u ols teka sendiri. AMARAN: Jangan komen nama artis yang u ols fikirkan. Tak baik tabur fitnah tau. Dah teka dok diam-diam.

Artis ni tentulah wanita sebab boleh nampak dia pakai heels kan? Dan pastinya cik kak ni muka lawa dan laku di kaca tiwi. Last but not least, dia pernah muncul dalam iklan 'Breeze'! (mengikut sumber-sumber yang boleh dipercayai)

Hah! dapat agak siapa tak? Kalau dapat diam-diam sendiri sudah ye. Sebenarnya aku bukan nak cerita pasal kaki kurap cik kak ni tapi nak mengingatkan sesama kita da juga diri sendiri yang kebersihan tu adalah sangat penting. Bukan artis je yang nak kena jaga tapi kita yang tak glamer ni pun sama ye.

Memetik artikel dari hygenexpert.co.uk:

"Maintaining personal hygiene is necessary for many reasons; these can be personal, social, for health reasons, psychological or simply as a way of life. Essentially keeping a good standard of hygiene helps to prevent the development and spread of infections, illnesses and bad odours."

Sumber: etsy.com

Dalam entri tersebut juga ada bagitau dek kerana kakinya terkantoi ada aksesori, habis gamat satu forum bantai dia. Ishh..orang kita ni pun satu. Kalau tak suka tak perlu rasanya sampai nak berforum atau create group facebook 'Kami Anti _________ (sila isikan nama artis yang u ols meluat)' Semua tu buang masa dan pahala je. Betul tak?

Baik layan aktiviti blogging sambil belogwalking. Boleh tambah ilmu sambil bergossip sorang-sorang. Renung-renungkan dan selamat beramal!


Kalau dah jadi artis semua benda nak kena jaga sebab semua benda orang pandang.

<< NANG kalau suka! Tqvm :)



16 comments:

Kancilbiru said...

artis ni marah betul sebab gambar ni...hehehe

L@n@ a.k.a Mak Budak said...

.. dia pun manusia biasa jugak .. normal la benda ni .. agaknya dia baru pas demam campak ke mane kita tau .. alah sebab dia artis org kecoh kalau dia org biasa muka dia pun kita tak pandang kot ... yg tukang snap gambar ni tanggung la kat akhirat esok .. sian dia kan??..

ardinihumaira said...

sian dia kan kan.. tu la... len kali kaver pakai kasut bot ke apa tak adola orang nampak. hehe

ard said...

sape artis tu? x tau. hahaha

nurezzat said...

eeuuw...but, kecian plak.. nak bt camne.. artis pon manusia mcm kite jugak..

honey amour said...

kena gigit nyamuk kot..normal la tu :)

Jieda said...

Dahlah pelakon ni feberet akak.Tak baik betul si tukang amik gambar ni.Nak amik gambar tu amik je la,tak payahlah sampai nak jaja gambar tu seluruh internet.Buat jatuh air muka si artis tu je.

Weeda said...

sape-sape? heee...nape weeda tak tau ni sape ni..haha~

aliesha kirana said...

ala..ciannye die..mesti die malu..

LiFe KaMi said...

tu la sebelum tido basuh kaki(takde kena mengena)hehe

SyUhAdA said...

dia skit gtl2 kot..~

CaPiQa said...

betu betul betul. lagi satu masalah kaki berbau. sangat tak boleh blah. ampunnn~

Amir Izzat said...

ehem2//siapakah gerangan empunya badan itu? lak..ada ke org kutuk sal kaki dia berkurap? yg duk kutuk nie lupa kot kaki itu milik Allah..walaupun buruk ke..cantik ke... berkurap bernanah ke..tetap milik Allah..kan?

aduhai

sab said...

opsss! saya artis itu.
hahahahhaha ;D

gnesop.com said...

Sop pun tak suka sangat citer2 artis nih.. lg2 pasal gosip lah, itu lah ini lah..
baik baca info2 yg best dan berguna :)

d_LA said...

kali beliau tu maybe beliau baru lps kene denggi kot..
baju tu basah sebab air cond rosak kot..positif..positif..heee~~