Kalau Jumpa Memang Kena Gigit Budak Ni! | Belog Ohsem

Jom selongkar

Thursday, November 4, 2010

Kalau Jumpa Memang Kena Gigit Budak Ni!


Ehh..aku serius la. Tak nampak ke muka tengah serius? Aku memang geram gila dengan sorang budak kecik ni. Dia tak buat salah apa pun tapi ntah kenapa aku rasa nak gigit-gigit aje beliau. Huh!


Anak sapa ni? Baik mengaku. Hee.

Ekceli ayat tang atas-atas tu propa je lebih. Kenal tak siapa gerangan awek comel lotey pandai pose dalam gambar di atas? Oleh kerana tahap kecomelan yang tinggi, aku jadikan gambar beliau sebagai wallpaper cik lappy. Geram je tengok!

Ouh, jangan rembat suka-suka hati ye. Ada boh nama omak beliau di sinun. Aku dah dapat lesen itu pasal berani expose kat sini. Ada yang berminat nak jadikan stok bakal menantu? Sila hantar resume kepada ibu beliau yang hot dengan kadar segera. Hihi.

Harap-harap nanti baby aku comel ginilah. Sejuk woh hati bila tengok muka budak kecik yang innocent. Kalau tengah marah pun boleh reda dengan sekelip mata je. Eceh! Cakap macam mak-mak je kan.

Kalau nak mengenali dengan lebih dekat si comel ini meh tekan sini laju-laju. Aku colek gambar tu pun kat sana. Banyak gambar lain juga untuk ditatap dan dibelek-belek. Jemputlah.

Suka tengok baby comel tapi kalau soh jaga seminggu i surrender! Anak orang woh.


22 comments:

Weeda said...

kie-yu..tolong jaga anak weeda seminggu....hahaha...


ps:oit oit.saja nak takutkan orang pasal report ea..aduyaii..berantu betul la report ni.

Asyraf Hamasaki said...

gigit kie yu dulu hik2

Jieda said...

Memang comel budak tu.

aliesha kirana said...

comey2..heheheeh~pandai bergaya pulak tu...

ard said...

nak cop budak tu! haha

munna said...

hai... belum anak dialagi dah nak gigit2 ye... klu ada anak sendiri tak tahulah tu

nurezzat said...

comell nye...

tengkorakemas said...

hehe kie-yu tak sabarla tu nak anak sendiri

honey amour said...

*eheeeeeem !!!

Sylarius said...

Olololololo0r...

Tomei, tomei! =p

geram nengok pipi dia. hehe

ardinihumaira said...

tu menantu dni la kie-yu! haippp apo ni... haha

AngahSayang2314 said...

kalau suka cepat2 la hehehe

belalang hijau said...

x moh la soh kie-yu jaga belalang jr. nanti x pasal2 kie-yu gigit pipi dia yg gebu tuh...ganaih rupanya kie-yu nih...

hee...

aren said...

wow!! chumel..rasa nk ceyom.haha

buDAK keCIK said...

budak kecik yg comey??

bangganya ak sbb ko tulis pasal ak kt cni...mmuuaaahhaaa

biasa la bdk.msti comel.nak2 yg muka bulat+gebu.ak pn ase nk cubit2 je pipi bdk tu.ngee

Amir Izzat said...

waaah..comelnyer...hihs..apa la kak kieyu nie..xbaik gigit..telan terus..erk? ahah..

p/s: nak antar resume la pasni..tlong ar adjust sikit ye..hehe

Mr PenyuBiru said...

asyik cakap pasal anak je ni,dah sampai masa tuk kahwin la tu.hehe

Faiz said...

kiut2..hehe...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

mamang comel..berapa tahun aku kena menunggu ni

✖sLp mE pLz™✖ said...

comel laa

✖sLp mE pLz™✖ said...

comel laa

gnesop.com said...

comel nyer..
boleh buat menantu nih :)