Pengumuman Rasmi Top Komentator Oktober 2010 | Belog Ohsem

Jom selongkar

Monday, November 1, 2010

Pengumuman Rasmi Top Komentator Oktober 2010


*drumroll*


Aku sebagai admin Rumah 4 Tingkat dengan berbesar hati ingin mengumumkan 10 blogger yang tak jemu-jemu memberikan komen yang bernas dan kebaboom sepanjang bulan Oktober lepas. Tahniah dan sekalung penghargaan dari R4T.

Ehem..cekidout mana tahu muka u ols ada enterframe boleh claim $$$ woh!

Top Komentator Oktober
  1. nurezzat
  2. ardinihumaira
  3. gnesop.com
  4. Mr PenyuBiru
  5. Sylarius
  6. Weeda
  7. Faiz
  8. belalang hijau
  9. KaiZeN SHiNoBi
  10. tengkorakemas

Seperti yang dijanjikan cenderhati hanya diberikan kepada 3 top komentator manakala 7 blogger lain akan berada dalam blog list 'Mesti Singgah'. Rajin-rajin singgah dan komen sebab R4T penuh dengan surprise! Mana tahu bulan depan up 10 pemenang pulak. Haaa. Kot ada yang bermurah hati nak jadi sponsor, kecil tapak tangan litar F1 aku tadahkan.


Jadi kepada sedara-sedari yang berada di tangga 3 teratas boleh emailkan fourth[dot]floor424[at]gmail[dot]com dengan subjek 'Saya Top Komentator Bulan Oktober di R4T' bersama maklumat berikut:

Kalau mau cash money: No akaun bank, Nama pemilik akaun, Bank pilihan (Maybank/CIMB/Bank Islam)

Kalau mau topup: No telefon, Nama

Semua email hendaklah sampai di peti fourth[dot]floor424[at]gmail[dot]com sebelum 7hb November 2010 jam 00:00 untuk mempercepatkan proses pemberian cenderhati. Walaupun nilai cenderhati tak seberapa tapi ini adalah sebagai tanda penghargaan dari R4T.

psst..ada orang kata aku nak jadi troll queen. Tak kisahlah nak kata apa yang penting niat di hati. Kalau baik niat kita maka baiklah hasilnya. Dan yang lebih penting jika kita berkongsi rezeki maka Allah akan melipat gandakan rezeki kita. Tak gitu?

*majlis penyampaian hadiah tiba-tiba bertukat ke ceramah motivasi'

Tahniah kepada u ols! Semoga ukhwah kita akan lebih teguh.

<< NANG kalau suka! Tqvm :)



19 comments:

Kancilbiru said...

wah wah kulihat nama dini lagi disitu...ekekeke

Weeda said...

weeda nak topup...hahaha..

ehh...no 6 ghupenye...larikssss~

tengkorakemas said...

hehe masuk gak Top 10, takpe2 TE tingkatkan prestasi nanti :D

Sylarius said...

Argh... sikit lagi nak dapat top 3.

belalang hijau said...

eh,name belalang pun adela...hehehe

mesti singgah bwh tnh! yeihaa!

Idalara said...

bagus ek tuan blog ni bg hadiah kt top komentator...tahniah pd pemenang

hans said...

sob sob sob
xmenang lagi

P/S : Kepada Pencinta Kucing: Dapatkan Stiker Pelekat Kereta Yang Eksklusif Khas Untuk Cukai Jalan Daripada Papa Hero

nurezzat said...

name kite ade la..huhu.. tq r4t...

gnesop.com said...

yea! Nama Sop pun ada .. best2..
terima Kie-yu..

Azman Roslan said...

apa?? namaku tiada? heheh.. takpelah lain kali la aku komen.. hahah..

SyUhAdA said...

thniah kpd pmenang yer..~

Mr PenyuBiru said...

ala...bagilah hadiah sampai no 4. hehe..

ardinihumaira said...

wahh.. terharu!
sobbsss :')





thanks cayunk! tenet dni gilak oo hari ni.. maghrib baru nak baik.. tah2 lepas isyak gilak lagi bokbeng ni. mentang2 dni bayo 3 jam sebelum 31hb. cisss... huuu

CaPiQa said...

err. nama saya takde lagi. maklum la empat tingkat kan. kejap, saya tengah buat lif. ngeee ;)

Amir Izzat said...

salam.

wah! baguslah kak kie yu.teruskan usaha..nanti amir lak cuba. insyaAllah. hehe

ard said...

tx for the topup
anyway. tahniah kepade top commentator. hehehe

aren said...

nama saya takda pun :( hehe.. baiknya kie-yu belanja kawan2..heee

gnesop.com said...

kie-yu dah emel link banner yer :)

nurezzat said...

thankss.. huhu..
thanks a lot k.kieyu..

=)