Perhatian kepada Peminat Ayam Goreng | Belog Ohsem

Jom selongkar

Friday, November 12, 2010

Perhatian kepada Peminat Ayam Goreng


Ehem. ehem. Ramai nampaknya peminat ayam goreng disini. Tahukah anda bahawa dengan makan ayam goreng boleh menang bertimbun hadiah yang menarik? Ini kisah benar bukan cobaannn..



Contest Makan Ayam dari ayeemayam.com


Sila ambil perhatian! ini adalah cara-cara untuk rebut hadiah u ols:

  1. Eksyen tengah nak ngap ayam dan snap!

  2. Buat entri 'Contest Makan Ayam' lalu tepek gambar yang u ols snap tadi

  3. Jangan lupa tepek sekali banner/widget contest untuk bagitahu satu dunia u ols join contest best ni. psst..sila ambik banner/widget di sini.

  4. Submitkan permalink contest ke kotak komen entri contest dengan gembira.

Ni haa hadiah menimbun yang aku habaq tu:

Kategori : Paling Ayu
No.1 : RM20 + Square flash banner + Cenderahati tajaan Kie-yu <-mcm kenal je :p No.2 : RM10 + Square flash banner

Kategori : Paling Gelojoh
No.1 : RM20 + Square flash banner + Cenderahati tajaan Kie-yu
No.2 : RM10 + Square flash banner

Kategori : Paling Kreatif
No.1 : RM20 + Square flash banner + Cenderahati tajaan Kie-Yu
No.2 : RM10 + Square flash banner

Peserta Bertuah
Square flash banner + Topup RM10 tajaan Pujangga + Tapak Iklan Sebulan di Liyanaa.com

3 X Sagu Hati
Square flash banner setiap seorang.


Heh! begitu mudah takkan takmoh join kot. Mehla reramai posing dengan ayam goreng masing-masing dan snap! snap!. Encik ayeem nak bagi 10 hadiah dekat u ols mengikut 4 kategori. *ala-ala Grammy Awards gitu!*

Kriteria pemenang :
  • Ayu/Kacak - Pose paling ayu-sopan atau kacak hingga sejuk atau beku mata memandang, akan menang. Juri perempuan akan dijemput sama bagi mengelakkan Ayeem dicop gay.

  • Gelojoh - Pose paling gelojoh hodoh (pose je hodoh, bukan muka) sampai buatkan orang rasa macam nak tumbuk, akan menang.

  • Kreatif - Pose paling lain macam, akan menang. Kalau tak ada pose yang kreatif, kami adili photo siapa paling artistik, nampak seni photographynya.

  • Bertuah - Random entry akan dipilih berdasarkan nombor bertuah di Random.org

Tarikh tutup: 11 Disember 2010!


R4T bersama 2 blogger lain sebagai penaja bersama untuk contest ini.





16 comments:

Weeda said...

wahh...nak join ke x nak join ke x....heee..

kena amek gambar makan ayam lah camni..

MR. MIND said...

cambest jer

Ayeem Jemain said...

hahaha ayam kicap sambal pon boleh. haha. biawak goreng je takleh. haha

Azman Roslan said...

nak kena beli ayam la camni.. heheh

aren said...

posing dengan ayam rangka buleh?

hans said...

adess
camera rosak
sob sob sob

nih kalau den masuk mesti menang category gelojoh punya

P/S : Antara Jenis - Jenis Katak Yang Paling Unik Di Dunia

Aujinz said...

nak juin ke tak?..nak juin ke tak?.. nak juin ke tak?...

ardinihumaira said...

dni bab ayu memang fail. tapi gelojoh leh la.. heee.. sat g nak try snap gambo baham ayam :D

shapoji said...

nak join nak join!!!!

belalang hijau said...

ayam goreng?
feveret food belalang tuh...
klu lah belalang bukn blogger sorok2...

huhuhu

nurezzat said...

kelako nye contest niih..
tengok lah kalau rjin ezzat join.. haha..

Miza Yusof said...

thanks kie yu. insyaAllah nanti miza join.

Amir Izzat said...

orait kak! amir memang nak join..memandangkan dah ada gmbr ayam yg diratah oleh amir..amir akan join serta merta..

p/s; mana gambor den nie? huhu

yanmie said...

Salam,

wah menarik! gud luck pada semua yg masuk bertanding :)



www.yanmieonline.com

syAzAnA said...

wahh. bestnyerr. ehehhe. xde gmbar mkn ayam lah. huhu

gnesop.com said...

cam best jer..
nak join juga jika berkesempatan nanti,...