BGRC Friends & Family Explorace 2010 | Belog Ohsem

Jom selongkar

Friday, November 12, 2010

BGRC Friends & Family Explorace 2010


Aku dapat email dari




Nak tahu lebih? Boleh cari maklumat melalui telefon @ e-mail @ terjah website yang dah tulis lawa-lawa dalam poster tu. Mudah bukan? Hee.

Gambar bukti aku pernah ke sana walaupun tak nampak batang hidung. Hihihi. *Motip????* Ini aku amek dari entri lama tu. Malas Kurang rajin nak selongkar album dalam folder.

U ols pernah pergi tak tempat ni?





6 comments:

Azman Roslan said...

walaupun dah lama aku tinggal di pahang.. tak pernah sekali pun aku pegi sana. heheh..

nurezzat said...

ezzat tak pegi pon lagi..
padahal dekat je..30 km lbih je..
haha..

ardinihumaira said...

nanti kie-yu lanje dni gi sana ye... heee :D

ummuabdullahsyaakir said...

Salam perkenalan,kak..saya pernah lalu tapi tak pernah masuk lagi.Dah makin maju tempat ni.

p/s:Akk org Johor yea?

Weeda said...

nak pergi..tapi nantilah lepas dah jadi warga pahang nanti weeda g la..

dulu time belajar kat matrik gambang tu benda ni takda lagi..tak aci tul..

gnesop.com said...

teringin juga nak pergi.. tp blom kesempatan.. :)