Penghargaan buat Kamu | Belog Ohsem

Jom selongkar

Thursday, September 30, 2010

Penghargaan buat Kamu




Pengumuman!


Kotak komen intensedebate ada masalah sikit sebab aku secara rasminya dah delete comment box itu 5 minit yang lalu. Hee. Aku delete ada tujuannya dan semuanya kerana u ols, kesayangan R4T.
Sumber : bloggingpro.com

Aku akan guna semula comment box blogspot sebab boleh track siapa pengomen tegar R4T. Guna intensedebate pun boleh tapi bukan user tak included, jadi rasa tak adil macam tu kan. Selama ni ada beberapa blogger yang tak jemu-jemu komen walaupun intensedebate tu loading tahap berjanggut la jugak.

Mulai esok 1 Oktober 2010 aku akan bagi penghargaan kepada pengkomen tegar setiap bulan seperti berikut:

Tempat pertama : Cash via Maybank2u / Topup RM15
Tempat kedua : Cash via Maybank2u / Topup RM 10
Tempat ketiga : Cash via Maybank2u / Topup RM 5


Sumber: aulia87.wordpress.com

Oh, ye! Kepada 7 pengkomen yang lain belog u ols akan disenaraikan dalam mesti singgah dan sudah tentu aku akan singgah selalu. Nantikan kewujudan gadget pengkomen tegar di sidebar dan lihat kalau-kalau nama u ols naik setiap bulan kerana ada $$$$$ kaching menanti. Hee.

BTW, ini bukan bermaksud aku paksa u ols komen yek. Aku hanya nak menghargai mereka yang patut dihargai. Apa pun pendapat + / - terpulang.

Tiada syarat atau peraturan, asalkan komen tidak merapu sudah.



20 comments:

tengkorakemas said...

betul ke ni rumah 4tingkat? dah transform? confuse TE hehe

Anastasia Ann said...

wah wah wah........... xde topup pun nk komen gak :P

ardinihumaira said...

ehh.. ya Rabbi.. kie-yu, dni lom emailkan details.. terlupa.. huhu... tenet slow bangat. dni cuba email jap eyy dear ;D

Faiz said...

macam best saja..hehe..agak2 tersenarai ke tak ek..hehe...

Tengku Mann said...

best..best..best..^_^

Mr PenyuBiru said...

haa..guna blogspot punyer komen baru best skit.loading cepat.

princess_eryna said...

nak join...nak join...hehehee... tp akak x pakai top up laa....

aliesha kirana said...

heheehe...AK pn kurang gemar nk komen kt tmpt lain selain yg blogger punye.. sbb kdg2 loading lmbt.. kdg2 byk sgt kene isi sblm leh komen..hehe~

ururules said...

pergh.. nih betul nak jadik trollking.. eh queen?

kak ina kl said...

wah seronok ni..boleh dapat top up..

Adyshariz said...

wah,ada org nk bagi duit la...okay..okay..ni kira komen gak kan..hehe

Publisher said...

ALL of FREE membership here

SyUhAdA said...

yes..
nak join..
hahaha..

gnesop.com said...

mmg bagus la kie-yu..
menghargai yg rajin komen..
dlm masa yg sama, semai sifat suka tinggalkan komen juga :)

zulhilmi tempoyak said...

ad stail gak la..
hihi

nurezzat said...

ini macam, saya join lah.. thums up r4t !

Gayahspears said...

wah menarik la...

soffya cik bulan said...

wahhh, lps2 komen baru tertgk nihhh
isk, mmg best...ni msti byk masyuk kie-yu ni ye...
:)

masterfaiz.com said...

rasa dah tak nak guna intensedebate lagi lepas ni..huhu

hans said...

wah
baru perasan benda nih
ini kira tiap2 bulan ker apa?
kira bulan 12 den menang lah ekk?