Blog Maya Dot Com | Belog Ohsem

Jom selongkar

Thursday, September 30, 2010

Blog Maya Dot Com


Sis Maya siapa yang tak kenal? Ishh..rugi tau. Beliau selalu featured dekat belog feymes satu Malaysia juga merangkap idola R4T sepanjang zaman iaitu
mak merah. Beliau juga salah seorang orang kuat gitu. Ouh! Kak Red siap mention nama dia tau. Bertuahnyaa..


Lawa kan header belog sis Maya? Icon family tu melambangkan keluarga bahagia beliau lah yek. Seorang suami (memanglah!) dan seorang anak perempuan yang comel, Yaya!


Entri latest sis Maya cerita pasal kunjungannya ke open house redmummy baru-baru ni. Seronot weh siap dapat invitation lagi. Jom baca cerita sebenar kat sini: Open House Red Mummy. Ekceli sebelum ni pun sis Maya pernah menjejakkan kaki ke sana. Boleh juga baca di sini ye : Ke Rumah Kak Red.

Sis Maya juga ada belog lain, bukan satu tapi 2 belog yang berdomainkan blogspot.
  1. http://myasefia2.blogspot.com
  2. http://myasefia.blogspot.com
Klik satu-satu kalau nak mengendap. Hee. Peribadi sis Maya ini sangat menyenangkan dan tak sombong. Walaupun dah lama blogging tapi dia maintain cool jek. Takdelah gebang sana-sini 'Ai dah blogging 5 taun yuuuuu!' Eh! terlaser pulak.

Gambau real keluarga sis Maya

Sis, curik
gambar raya ni yek, mintak halal. Serba merah gitu. Nak baca cerita raya beliau boleh kelik link biru. Akhir kata dari sis Maya yang aku kopipes dari side bar beliau:

I believe in my silence, I am still approachable as human, as a fellow woman and as a neighbour. I believe that time is the mediator in friendships and such...

For I am no snob nor do I intend to be one. Know that smile aren't the only I'm keen on exchanging. Forgive my grotesque aloof cold manners, it its always difficult for me to start a decent conversation.

Blame my mind, not my heart.....

Terharu sis Maya sudi beriklan kat sini. Satu penghormatan buat R4T.



2 comments:

Nia said...

kat profile tu gambar kie-yu ke? comelnya..

rasanya blog maya ni guna emilayusof jgk. comel kan.

nurezzat said...

tak kenal pon..tp alang2 dah tau blog die, nak pi terjah lah..