Top 3 Carian di R4T | Belog Ohsem

Jom selongkar

Thursday, September 30, 2010

Top 3 Carian di R4T


Tadi tengok pada keyword nuffang bulan lepas, mau hendap apa yang di cari kat R4T. Nak tengok resultnya? Meh cekidout:



Yang teratas sekali cerita lucah dan bawahnya pun lucah. Tangga ke 3 pula malaikat di atas kaabah. Bukan sikit-sikit hits nya sampai beratus. (seratus je la) Eh, sampai seratus tu maknanya banyak apa?

Orang lagi suka baca yang tuttt dan tahyul daripada yang berinformasi. Eh ye ke? Tak semualah sebab segelintir je yang pesen-pesen ni. U ols tak kan? kan?
Readers kesayangan R4T semua baik-baik belaka.

Ada isu panas mengenai keyword 'Malaikat atas Kaabah' tu. Nanti aku buat satu entri untuk u ols tatap yek. Tengah cari bahan lagi ni nak mantapkan isi. *haktuuuih.

Sumber: ehoza.com

Ekceli keyword tercemar yang paling hits itu datangnya daripada entri:
Yang sebenarnya takde entri lucah-lucah di sini ye, semua entri suci belaka. Tapi kalau u ols nak baca gak entri agak lucah tapi best tahap gaban boleh kelik ayeemayam.com. Walaupun agak 18SX tapi semuanya masih dalam kawalan. Hee.

Hipotesis eksperimen R4T berjaya membuktikan kuasa perkataan 'lucah'.



3 comments:

Ayeem Jemain said...

hahahadehh boleh lak blog wa masok dalam ni. ;D

Kie-yu said...

@Ayeem Jemain
hehe :D promosi belog best!

nurezzat said...

kite tak de keyword nuffnang..
nuffnang pon tak de..
hahaha ! (gelak sdey)