4 Blogger Bertuah | Belog Ohsem

Jom selongkar

Thursday, September 30, 2010

4 Blogger Bertuah


Semalam aku ada selit
kuiz tak sengaja edisi kedua tapi ramai yang tak dapat nak join. Mungkin sebab entri tu keluar waktu malam, semua orang dah layan bantal gamaknya. Hee.(psst..edisi satu ada sini)

Ada 4 blogger yang komen dengan jawapan yang bernas-bernas belaka dan mereka semua adalah kesayangan R4T. Terima kasih daun keladi u ols! Jom check kertas jawapan mereka:
  1. Kata cik nadia : kieyu, nak cuba! no cantek itu. 12324 btol kah syg?
  2. Abang Sylarius pula berpendapat : Apa yang aku nampak? Header baru ek? hehe
  3. Cek mek molek Ardini Humaira cakap : alamak.. ape ye Kie-yu.. ke 12324? hehe.. lama dni pk ni...
  4. Sedara Tengkorak Emas teka : nampak juga, kie-yu sempat snap screenshot utk jumlah visitor 012324, sebelum jadi 012325

Ekceli klu dah bagi pada tajuk entri dan mereka menjawab dengan hampir tepat. Jawapan yang paling paling paling tepat dan betul datangnya dari sedara Tengkorak Emas. Yezza! Memang itu yang kita cari.

Disebabkan ada 4 orang je yang komen jadi semua adalah pemenang walalupun abang Sylarius bagi jawapan lain dari yang lain. Hee. Kira ok lah dia alert dengan perubahan yang ada di R4T dan itu tandanya beliau sangat rajin menyinggah ke sini. Terima kasih bro.

Tahniah dan sekalung penghargaan buat:

Sila e-mailkan ke fourth.floor424@gmail.com nama, alamat dan nombor telefon untuk menebus hadiah misteri. Tunggu je lah apa yang sampai ye, tak seberapa tapi tanda penghargaan kepada u ols. Oh ye, mintak tolong tepek subjek email : "Saya bertuah di R4T!" supaya senang aku nak trace e-mail.

Kepada yang lain jangan bersedih hati, rajin-rajin datang R4T sebab banyak surprise ada di sini. Hee.

Stay tuned and have fun pals!



5 comments:

tengkorakemas said...

eh..biar betul?hehe thanks tak sangka bertuah singgah blog kie-yu ni :)

princess_eryna said...

blog kie-yu mmg cam gitu... ade jerr tuah yg dtg kat kite bile singgah cnie...hehee

nadia said...

kieyu,
btol ke ni nk bg sume hadiah? termasuk nadia ke walaupun teka xberapa tepat??
biar btol... =)
ok baik, akan diemail dgr kadara segera.. sbb xsabar nk dapat adiah.. hehehe
tq kieyu

SyUhAdA said...

ooh~...
yang nie lah yg diorg mng..
thniah ek~!

nurezzat said...

kenapa saya baru jmpe blog r4t ? argh, kalau tidak, dah lame join macam2 kat sini.. hehehe..