Selebriti Antarabangsa - Dulu Lain Sekarang Lain | Belog Ohsem

Jom selongkar

Monday, November 29, 2010

Selebriti Antarabangsa - Dulu Lain Sekarang Lain

Sumber: flickr.com

Selamat pagi u ols! Ini entri pagi Isnin yang biru :) Moh kita tengok gambar-gambar artis dulu dan sekarang buat modal ambil mood sebelum kerja/pergi kuliah.



Jennifer Aniston - Salah seorang awek dalam siri TV popular F.R.I.E.N.D.S. Masa muda-muda nampak suci murni gitu. Lepas jadi artis lebih glam dan nampak kurus sikit kan? Muka buat cari makan woh! Kenalah jaga.


Arnold Schwarzenegger - atau aku lebih suka sebut nama dia sebagai Arnold-susah-nak-eja. Badan ketak ketak masa muda. Sekarang ketak lagi ke idok wallahualam. Takkan nak suruh aku selak baju dia kot. Walau apapun mantain kacak bergaya beliau ni dulu dan sekarang kan?

.......................................................................................................................
Iklan sekejap:


riwayathariku

Gnesop kongsi tentang program untuk jana trafik blog. Cekidout yaw! :)
.......................................................................................................................


Victoria Beckham - bini kesayangan David Beckham yang vogie da vass! Gambar sebelah kiri tu masa dia dengan Spice Girls gamaknya kan? Entahlah aku tak sure. Fesyen rambut dia selalu menjadi ikutan budak-budak muda. Aku pernah try buat sekali tapi lain jadinya. *padan muka kau!*


Fergie - salah seorang awek B.E.P yang kini bergerak solo. Wah lain benor rupanya dulu dan sekarang. Biasalah artis banyak duit, nak modify jadi perempuan yang gorgeous takde hal punya.


Whitney Houston (tq mummy nana!) - Aku tepek gambar ni sebab pose dia dulu dan sekarang sepesen gitu. Aku agak mungkin dia memang sengih macam ni kalau depan kamera.

Banyak lagi gambar yang aku boleh cilok dari respeks_group tapi 5 dulu lah ye, banyak nau karang lambat pulak nak mula kerjanya. Moh la kita!

Dulu lain sekarang lain, lalalala *humming lagu Dato' SM Salim sambil buat kerja*


6 comments:

mummy nana said...

last one is whitney houston..
hehehe...

Kie-yu said...

@mummy nana
tq sis! baru tau. hihi LOL! :)

aliesha kirana said...

heheeheh....beza mmg berbeza!! dulu2 sume muka polos, muka baiik kan? teheee~

gnesop.com said...

mmg berbeza.. bila dah popular.. lg lain.. :)

ardinihumaira said...

makin lawa :D

Weeda said...

muka zaman suci...hahaha~