Awas! Peringatan Buat Semua Wanita | Belog Ohsem

Jom selongkar

Wednesday, October 13, 2010

Awas! Peringatan Buat Semua Wanita


Aku baca satu notes dari wall fesbuk yang dikongsikan oleh kawan aku. Jom baca dan sebarkan kepada semua supaya lebih berhati-hati di masa hadapan.

Hal ini berlaku di KL.. Sila ambil perhatian kpd sume kgkwn ku..
by Makio Maki on Saturday, January 9, 2010 at 2:36pm

Hal ini berlaku di KL baru2 ni..cara baru orang memperdaya perempuan untuk dirogol. Kawan dia sendiri yang telah menjadi mangsa. Kawan dia keluar ofis agak lewat iaitu agak2 dekat malam juga.

Dia terserempak dengan seorang kanak2 menangis di tepi jalan. Kerana kesian, dia hampiri dan bertanya budak tu kenapa dia sorang2 petang2 begini. Budak tu kata yang dia dah sesat dan minta dihantar balik ke rumahnya.


Budak tu kemudiannya menunjukkannya sekeping kertas yang tertulis alamat rumahnya. Perempuan ni kira berhati mulia, tanpa mengesyaki apa2 terus bawa budak tu ke alamat berkenaan. Setibanya di rumah itu, dia pun menekan loceng pintu.. Sejurus kemudian dia pengsan lantaran loceng berkenaan disambungkan dengan wayar berkuasa tinggi.

Hari berikutnya apabila dia tersedar, dia berada di sebuah rumah kosong di kawasan berbukit, dalam keadaan telanjang. Kondom ada di merata2 dengan air mani berhamburan. Tak kurang 20 kondom semuanya. Dia langsung tak mengenali penyerangnya.

Begitulah jenayah akhir2 ini mensasarkan mangsanya. Jika terserempak dengan keadaan sebegini, jangan sesekali turuti kemahuan kanak2 itu, sebaliknya hantar je dia ke balai polis yang berdekatan.


P/S: Hantarlah kepada rakan2 anda yang wanita supaya mereka berhati2 & hantar pada rakan2 anda yang lelaki supaya mereka boleh memperingatkan adek2, kakak2 & ibu mereka. Selamatkan mereka dari menjadi mangsa syaitan yang bertopengkan manusia. Jangan biar naluri keperihatinan mereka mendatangkan bahaya pada mereka sendiri.

Sumber: rapesexualabuse.blogspot.com

Buat baik berpada-pada, buat jahat jangan sekali.



11 comments:

Mike said...

sial gile la laki yg wat tu...mang boleh dilabelkan BINATANG!

cik aiLebiu said...

keji gila ambik kanak2 buat umpan...klu x silap selalu dgr kes camni dlm drama je...hehe...

ema fatimah said...

owh...dah pernah baca cerita ni,kalau silap awl tahun ni kot, tp yg pastinya dh lama la~ btw, kat mana2 pn blh tjd kes mcm ni. just be careful la :)

belalang hijau said...

nak buat jahat, macam2 idea pelik adekan...

heran betul...

shatooman said...

skrg ni, bkn stakat pompuan ke kena hati2..lelaki pon sama je..wanita sekarang dh ganas sampai berani rogol lelaki.. try check kt link aku ni :
http://shatoomanbudakkampung.blogspot.com/2010/10/lelaki-di-rogol-bergilir-gilir.html

Mr PenyuBiru said...

haih..macam² skang ni. buat baik salah,tak buat baik salah.

Weeda said...

bahaya betul la sekarang kan...

hentakbelipat said...

huyohhh sadis tuhhh

Nabiel said...

huhuhu~
bahaye skrng nie..
nk tlg owg laen pn srba slh kn?

ardinihumaira said...

dasyat ah.. huuu sian perempuan tu... :'(


tengok budak sesat pasni tentu ramai yang takut nak tolong...

huhu hati2 kie-yu!

nurezzat said...

takutnyee..even dah penah tau cerita nie, tp dah lupe... ee..nak tlg orang pon skrg da serba salah dibuatnye....nti dri sndiri merana..