Jom Download Lagenda Budak Setan the Series | Belog Ohsem

Jom selongkar

Monday, October 25, 2010

Jom Download Lagenda Budak Setan the Series


Ramai yang dok google untuk download Lagenda Budak Setan the series telah terjebak masuk ke R4T. Ini semua sebab aku pernah review tentang kemunculannya di Astro dulu. Nak baca review boleh kelik
sini.

Boleh dikatakan hampir setiap minggu keyword ni melekat pada carta Nuffnang. Rasa macam kesian pulak kat u ols bila penat-penat klik tengok takde hasil. Frust menonggeng sudahnya. Nak tengok kat tonton.com.my pun tak boleh sebab drama disiarkan di Astro Prima (105), bukan TV3, TV9 atau NTV7. Eh, aku pulak yang emo ni kenapa? Hee.

Okeh, sekarang tak payah kusut-kusut lagi. Ini ada berita baik untuk u ols sebab salah seorang bloggers kita dengan rasa gumbira telah bersusah payah mencarinya dan nak kongsikan dengan u ols. Jom download Lagenda Budak Setan the Series Episod 1 - 10. Klik laju-laju banner kat bawah ni:


Episode 1
Part 1 & Part 2

Episode 2
Part 1 & Part 2

Episode 3
Part 1 & Part 2

Episode 4
Part 1 & Part 2

Episode 5
Part 1 & Part 2

Episode 6
Part 1 & Part 2

Episode 7
Part 1 & Part 2

Episode 8
Part 1 & Part 2

Episode 9
Part 1 & Part 2

Episode 10
Part 1 & Part 2

Tak silap aku drama ni ada 26 episod jadi yang baki tu tak ada lagi sebab belum ditayangkan. Kalau ada tambahan nanti aku update je link tu kat sini.

Lagenda Budak Setan the Series yang dibintangi oleh Farid Kamil, Jue Aziz, Maslina Nasir, Nas T, Melissa Maureen Rizal dan Ngasriah Ngasri. Gandingan yang mantap dan tidak mengecewakan! Sesambil tunggu download tu meh baca review aku pasal
filem Lagenda Budak Setan.


Thumbs up dengan drama LBS!

<< NANG kalau suka! Tqvm :)



4 comments:

Redbloodsnow said...

PSSTTT...YG MUVI DIE XDE KER YANG. AKU TERINGIN NK TGK MUVI DIE..NMGEHNGEHNGEH :d

SORRY CAPS LOCK
TGH WAT AKAUN :D

gnesop.com said...

huhuhu...
ada tgk jg..
tp x suka sgt la citer nih.. tak tau ngapa

Weeda said...

kie-yu, link download utk movie nye ada tak? ngehehe~

nurezzat said...

besh ke citer ni k.kie-yu ?