Blog Mereka Best | Belog Ohsem

Jom selongkar

Friday, October 1, 2010

Blog Mereka Best


Sebelum cuti Hari Raya lepas ada seorang cik adik manis tag satu gambar ke wall fesbuk aku. Gambar ini bukan gambar untuk jual shawl atau jual perfume atau jual baju raya atau..eh! banyaknya ATAU.


Nak tengok tak gambar apa yang telah membuatkan seluar aku hampir koyak? Kita kembali ke Sri Pentas. Zasss...

Cik adik manis cakap belog aku best? Disenaraikan pula bersama blogger-blogger ummpph tak boleh lawan seperti yang u ols boleh tengok dalam gambar:

Joegrimjow susah nak eja | Zack Zukhairi | Fida Aisyah yang cun melecun

Terasa sangat kerdil ok walaupun gambar yang aku dah edit tu tak menggambarkan perasaaan sebenar. Hee.


Disebabkan aku godeh-godeh fesbuk dia tak jumpa URL belog, maka aku nak tepek link fesbuk dia. Jom kita serang ramai-ramai. Hee.

Oh ye, nama cik adik manis ialah
Puteri Sulaihah Rozali. Dia sangat mahir buat greetings lukis pakai tangan sendiri dan hasilnya adalah sangat comel!

Cik adik manis Ptri Rozali, saya mahu link belog kamu (jika ada). Terima kasih kerana buat aku sengih sampai ke telinga. I u. Hee. *over*

Ada orang sayang ada orang tak sayang. Yang tak sayang pergi main jauh-jauh.


10 comments:

Weeda said...

belog kie-yu memang best..ngehehe~


wahh kie-yu tukar template...wajah baru~~

Fakhrur Razi berkata said...

wohoho untungnyer ;O

belalang hijau said...

a'ah la kie-yu tukar template...
cayalah sekali ngan blogger hebat lain tuh...

teruskan usaha anda...belalang support dari belakang...

hee...

Kie-yu said...

@Weeda
saja ubah angin. hehe :D

@Fakhrur Razi berkata
erk? untung apo eh jang?

@belalang hijau
tqvm belalang :D
ill support u 2~!

kaizen shinobi said...

alaaa mana intensedebate? hehehe

Kie-yu said...

@kaizen shinobi
hehe. dah buang dah :D

Faiz said...

best la..ada org lain dh kenal blog kita..hehe..eh2..template blog baru ek..hehe

Ptri Rozali said...

Wah wah segan betol la. Haha XD
Mekaseh banyak-banyaks
Hee ;D

ardinihumaira said...

whoaa cayalah dear!
;) hiks... --> memang beshh tau!

nurezzat said...

patut pergi hari2 blog dia.. blog r4t jugak tidak ketinggalan untuk singgah everyday.. huhu