Itew Ta Phm! | Belog Ohsem

Jom selongkar

Wednesday, December 22, 2010

Itew Ta Phm!


Selamat pagi nak masuk tengah hari u ols..


Semalam tak hapdate..

Mood kedaung lagi..

Tapi tak sekedaung hari ini yang lebih parah dan punah ranah!

Sumber: fineartamerica.com


Sejak jam 8.30 pagi tadi satu kerja pun aku tak buat lagi *boss takde harini*. Siyes langsung takde mood ni.

Tak tau kenapa.

.......................................................................................................................
Iklan sekejap:

riwayathariku

Nahas bas terburuk - 27 Maut. Cekidout yaw! :)
.......................................................................................................................


Takkan dah nak menopause kott?? Hey! Im only 22 ok!

Maka berbelogwalking dan merayau rayaulah aku mencari mood yang hilang. Sampai aku terjumpa segugus sebaris ayat pelik. Ayat yang membuatkan aku sengih 5 saat.

"kaq
sori
ite ta tao g na tls at ne
ite na jd adq angkt akq ley?"


*Aku rembat dari komen fesbuk blogger comel*

Lepas 5 saat mood aku hilang balik. Ada sesiapa boleh tolong carikkan?

Babai :(

Mintak maaf kawan-kawan. Nanti dah ok aku update ye.




31 comments:

Weeda said...

okey..take ur time dear...miss u..=))

bardboo said...

oh owner blog ni 22thn rupenyr..hehe...

Kie-yu said...

@Weeda
tenx weeda
miss u too :)

Kie-yu said...

@bardboo
hehe
yes i am :)

honey amour said...

pi tido jap la dear..kita serupa..mood lari²....

Kie-yu said...

@honey amour
hukhuk!
jum tdo sis

Azman Roslan said...

patut la takde entri dari semalam.. aku ternanti-nanti.. heheh

ardinihumaira said...

dni lak hari ni blurr ah dear...
huhu... 2 hari tak dapat concentrate blog. rasa macam tak reti nak berblog dah... sob sob


jum kita tdo :D

sw33tdarling.com said...

heee.. bahaya bahaya.. :)
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Fariq said...

alahai siannye,,
kalau takde mood tido je la,,
ngeh3x..


Big Gathering 2010 @ Time Square

munna said...

mood kak munna bukan kedaung lagi dah kelaut.. kejap ada mood kejap ilek .. itupasal skrg jrg update blog.. kdg2 bila rajin je nak update .. line pulak slow tahan gaban.. kelaut lagi mood di buatnya

aliesha kirana said...

erk! pelik btol laaa dgn org yg suke shortform smpai xpaham maksudnye lagi..aiyooo..nak ikut kieyu kedaung..lalalaal~

ardinihumaira said...

kie-yu...
maera wat GA...
hehe.. dni tag Kie-yu.. kalau Kie-yu free jemput join tau ^__^



http://dnicontestgiveaway.blogspot.com/2010/12/saya-mau-ga-dari-miss-librarian.html

Mr PenyuBiru said...

mood ni selalu berkait rapat ngan hormon. org kata kalu makan coklat bleh menceriakan mood.

Belalang Hijau said...

belalang pun baru je jumpa blk smgt yg ilang utk berblog...dari smlm guna entry auto publish jer...hee

hans said...

apo yg ayat last tu?
pening den terjemahkan
hahahaha

P/S : Saya Nak Minta Tolong! Anak Saya Ada Penyakit Jantung Berlubang!

tengkorakemas said...

ite na komen ni tapi ite ta tao g na komen apa XD

aren said...

titew tak paham leww
apeww nieyy..haha

Jieda said...

mood harini okay tak? he3

Kie-yu said...

@Azman Roslan
wah azman tggu entri ke?
terharu! tsk..tsk..

Kie-yu said...

@ardinihumaira
alolo cian dni
jom tdo smpai mata lebam!
hehe :p

Kie-yu said...

@sw33tdarling.com
tak bahaya ka sis
ai tak geget org pun :p

Kie-yu said...

@Fariq
takde mood mmg kena tdo eh
hehe
jom!

Kie-yu said...

@munna
sabo je la kan
tak dapek den nk nolong hihi :D

Kie-yu said...

@aliesha kirana
ni dah tahap kronik shortform nye AK
jom kite kedaung!

Kie-yu said...

@ardinihumaira
yup dear
nnt kie-yu join eh
dah bnyk hutang contest ni
hehe :p

Kie-yu said...

@Belalang Hijau
yeay! seb bek belalang dah jumpa

Kie-yu said...

@hans
HAHAHA! lupa plak nk terjemah
wat2 paham je la hans :p

Kie-yu said...

@tengkorakemas
hikhik
pandai TE komen manje2 eh :p

Kie-yu said...

@aren
titew puwn
apew Aren komewn niew?
HAHAHA ;p

Kie-yu said...

@Jieda
harini ni feeling better sis :)