1st Giveaway Izyanty Collection | Belog Ohsem

Jom selongkar

Thursday, December 9, 2010

1st Giveaway Izyanty Collection


Halo halo kopi ka milo? Hee.


Panggilan kepada u ols yang ada belog khas untuk join GA/contest ataupun takde belog khas tapi sangat suka join aktiviti ini..


Ni haaaaa ada satu lagi GA yang harus u ols join!!! *eh banyak nau pulak tanda serunya. LOL!*

.......................................................................................................................
Iklan sekejap:

herneenazir

Petua Hilangkan Ngantuk Masa Kerja di blog Hernee Nazir. Jom baca :)
.......................................................................................................................

Syarat maratnya..

1. Wajib jadi follower blog IZYANTY COLLECTION

2. Copy BANNER GA yang kat atas tu, dan letak kat sidebar kanan or kiri blog korang sehingga diumumkan NAMA pemenang.

3. Setiap blog satu peryertaan sahaja, kalau ada banyak blog 1 blog je leh join.

4. Mestilah WARGA NEGARA MALAYSIA YANG MENETAP DI MALAYSIA SAHAJA.

5. Buat 1 entri ringkas tentang 1st Giveaway Izyanty collection dan tepek link pada entri contest.

Pssst..ada kategori pengkomen terbanyak juga sekali jalan dengan GA ini. Jadi silalah komen berkoyan-koyan kepada belog berkenaan ye.

Tarikh tutup penyertaan: 31 DISEMBER 2010 (11.59pm)

Pesanan tuan punya badan:
"Pemenang saguhati akan diberikan juga, so jom join ramai2 anda mungkin salah seorang yang tersenarai... \( ^_^ )/"

Join laaahhhh.. Ada bran?


6 comments:

Azman Roslan said...

mari kita serbu.. heheh..

nadiah said...

salam,saya join ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/12/1st-giveaway-izyanty-collection.html

tq

hasrul hassan said...

Salam .. macam best je nih

nadiah said...

sorry r silap

ardinihumaira said...

Goodluck Kie-yu!

izyanty collection said...

thank's sudi join, semoga berjaya :)