Kehidupan - Dulu Lain Sekarang Lain | Belog Ohsem

Jom selongkar

Thursday, December 16, 2010

Kehidupan - Dulu Lain Sekarang Lain


Dulu lain sekarang lain. Takmoh cerita banyak meh cekidout, a picture speaks a thousand words katanya. Eh..eh.. tapi aku bagi 'pictures' untuk u ols cuci mata sambil relax petang-petang ni.





.......................................................................................................................
Iklan sekejap:


Photobucket

Nak tau pasal Mentor Musim Ke 5? Jom kepochi :)
.......................................................................................................................






Heee. Macam-macam dunia sekarang ni kan?


11 comments:

Azman Roslan said...

bagus entri ni, heheh.. minat yang young parents tu, heheh

Kie-yu said...

@Azman Roslan
hehe :)
samela!

Weeda said...

hehe..

yg arnold tu tak tahan...haha

soffya cik bulan said...

gelak...tgk gmbr je pun boleh gelak kan..hohoho

hans said...

hahahaha
dunia semakin berubah

P/S : Kenapa Nama Awak Macam Nama Perempuan?

Fariq said...

makna kata,, yg dulu byk yg baek dari sekarang, cume kalo bab teknologi je la sekarang lebih baek dari dulu..

Belalang Hijau said...

hehehe
dulu lain skrg lain kan?

ardinihumaira said...

erkk...
japanese tu ape kehei tuh.. pat kasi dia towel. ngeeeeeeeee ;p

tengkorakemas said...

make up dgn mudah menggunakan photoshop yeay!

tiqaa said...

ahaha. terbaik lah. :D

gnesop.com said...

mmg diakui..
zaman telah berubah..
adakah kita?