Kucing Atas Pinggan | Belog Ohsem

Jom selongkar

Wednesday, December 15, 2010

Kucing Atas Pinggan


Selamat pagi u ols :)

Aku ada kat PLI ni tengah tunggu turn nak ambil ujian QTI. Nebes. .nebes.

Sekarang cikgu suruh tunggu kat kafe dan sebelah aku ni si kucing dalam gambar atas tu haa. Comel je pose atas kerusi muat muat macam atas pinggan. Hee. Bukan pinggan betul pun weh.

Orang punya ramai ntah ntah turn aku 2 jam lagi. Biasalah dah cuti sekolah,mana yang dah merdeka SPM mesti ambik peluang nak rembat lesen kan.

Eh,membebel macam mak nenek pulak aku. Wish me lux yeah. Kekanda dah semalam, dia siap say sorry sebab tak dapat teman. Nanti jpj dia janji nak jadi pom pom boy. Hee.

Sent from my mobile device.


13 comments:

ardinihumaira said...

Goodluck kie-yu! :D

Weeda said...

gud luck kie-yu...meh hari ni weeda jd pom pom girl..=))

Azman Roslan said...

semoga lulus..

Kie-yu said...

@ardinihumaira
Tenx dni :)

Sylarius said...

Selamat menjadi pemandu berhemah kieyu.

hehe

Kie-yu said...

@Weeda
Macey weeda sayam. Meh jd pom pom gal. Hehe.

sw33tdarling.com said...

Gud Luck Kie-Yu.. jangan nebes2.. nti tersasul plak... heeee

Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

munna said...

baru nak ambil lesen ye kie-yu... semoga berjaya yek...

Cik Gallus Gallus said...

dah lulus bawak elok elok nanti

hans said...

amacam result?
lepas?

P/S : Traffic Minggu Nih! Tutorial Letak Link Entry Anda! Ada Sesiapa Suka Shawls Yang Cantik!

tengkorakemas said...

Semoga berjaya dapat lesen nanti :D

soffya cik bulan said...

bru lps wat QTI gk ri tu...hu...
22 ni test kot....hu
smga sm2 bejaya dpt lesen ehhh

gnesop.com said...

good luck..
mudah jer kan? :)