Feedback Iklaneka R4T dari MJ | Belog Ohsem

Jom selongkar

Wednesday, December 8, 2010

Feedback Iklaneka R4T dari MJ


Bukti R4T menyumbang trafik untuk this is my tale ©

Nama*:mj
URL blog*:http://www.belogmj.com
Bagaimana anda tahu tentang perkhidmatan Iklaneka di R4T?*:Melalui promosi di R4T
Adakah anda faham dengan segala kelebihan dalam pakej yang ditawarkan? *:Ya
Adakah harga yang ditawarkan berbaloi dengan perkhidmatan yang anda terima?*:Ya
Apakah keistimewaan R4T yang membuatkan anda ingin beriklan di sini?*:Harga berpatutan, Review mempengaruhi pembaca, Tapak iklan stratergik, Kelebihan pada pakej yang ditawarkan, Proses urusniaga cepat dan mudah, Prestasi blog (trafik/rangking/dikenali)
Lain-lain::
Apakah kelemehanan R4T yang perlu diperbaiki?:Masa loading blog lambat, Tiada pakej pay per sponsored post
Lain-lain::
Adakah melalui Iklaneka di R4T membantu mempromosikan blog/blogshop anda?*:Sangat membantu
Tahap kepuasan secara keseluruhan tentang iklaneka R4T*:Sangat Memuaskan
Cadangan/Ulasan/Komen (Jika ada):Selain emel, mungkin boleh sediakan satu borang yang mane potential buyer akan isi dan terus ke emel Kie-yu. tak perlu kami nak login emel, dan type pesanan kami. :)
Adakah anda berhajat untuk melanjutkan/menyambung semula perkhidmatan iklaneka di R4T?*:Ya

Entri khas dari mj: Review Rumah 4 Tingkat




7 comments:

ardinihumaira said...

dni pun selalu dapat backlink daripa kie-yu. pengiklanan kie-yu best! :D


p/s: dni dah submit borang tu. dapat tak dear :)

Faiz said...

macam best je..hehe..cm teringin jg..tp tggu dlu la..hehe

Sylarius said...

Best, best.

Tak lama lagi kie-yu leh jadi agensi pengiklanan dah nie =)

░♥si lampu neon♥░ said...

WOW MENARIK NI

sw33tdarling.com said...

cayok cayok...!! promo lebih2 lagi R4T... kalau byk reference, insyaAllah, balik2 dorang lak promo R4T kat blog depa... heeeeeeeeee

munna said...

lepas ni kak munna pun nak join sekali lah

gnesop.com said...

sop pun ada isi borang selidik kie-yu..
traffic sumber dr R4T adalah memuaskan :)