Mereka Selalu Singgah Sini | Belog Ohsem

Jom selongkar

Wednesday, December 8, 2010

Mereka Selalu Singgah Sini


Seminggu dua ni ada beberapa nama yang dok berlegar-legar depan mata aku yang rajin singgah ke R4T dan meninggalkan jejak. Ekceli dah lama nak buat entri penghargaan ini kepada mereka sebagai tanda terima kasih :)

Firstly,

Terharu sungguh bila melihat R4T berada di antara mereka yang tersohor di dalam dunia blogging ini. Tiba-tiba terasa sungguh kerdil diri ini tetapi dalam masa yang sama sangat gembira kerana diberi penghargaan ke tahap itu. Terima kasih CB pemilik belog
ComeyBelako kerana menyenaraikan R4T dalam bloglist Geng Blogger CB. Terima kasih sangat sangat sangat! :))

.......................................................................................................................
Iklan sekejap:


Kisah Weeda dan AIS KRIM GORENGNYA! Jom baca! :)
.......................................................................................................................

Selain itu ada beberapa blogger lain baru timbul*selain kesayangan yang memang hari-hari singgah* yang aku nampak selalu singgah ke sini dengan atau tanpa meninggalkan jejak. Antaranya ialah:
  • Sedara hans pemilik H.P.B Blog yang semakin maju dari hari ke hari. Dia ni dah lama timbul tapi nak boh dalam list juga. Hee.

  • Pemilik belog tubelawak yang memang sempoi dan lawak belognya! Pemenang Blog Lawak dalam Blog Pilihan Malaysia. Kelas gitu.

  • Tuan punya belog asyirarock.com. Psst! beliau nak bagi iklan percuma tau, pergi serbu belog beliau cepat.

  • Sedari Miera adikku sayang yang sangatlah dekat tapi aku jarang dapat jumpa dia :(

  • Cik shabah yang like to talk. Belog dia comel :)

  • Sedara crewz pemilik belog berita terkini hiburan sensasi: info gallery

Dan... maybe u ols yang tak tinggal jejak tapi selalu singgah atau ada tinggal jejak tapi aku tercicir nama, sila tinggalkan url belog untuk aku hendap sekejap lagi :)


Sekalung penghargaan dari R4T kerana kesudian u ols yang tak jemu-jemu singgah ke sini. Tiada apa yang dapat aku bagi kecuali doa semoga ukhwah kita akan kekal selamanya. Aminnn..

Terima kasih kawan!



14 comments:

Faiz said...

tahniah kepada mereka..hehe..=)

dya adriza said...

wow.. kelas gitu ek hehe.. tahniah la!

hans said...

terharu den
thanks yer kie-yu

Kazaztan Team said...

amin...semoga mendapat keberkatan

SyUhAdA said...

wah..bgusnye kie-yu..~

ardinihumaira said...

Kie-yu juga berada dalam blog list happy together dni. awwww :) sayang kamu dear...


hadiah dah sapai belum dear? risau lak dni..


p/s: majlis pertunangan dni ditunda :') redha.. bakal MIL dni masih terlantar. doakan beliau segera sembuh dear..

Azman Roslan said...

selalu datang untuk rehatkan minda.. heheh

Aujinz said...

Aminnnnn ... :D

DiNaZ said...

Tahniah untuk mereka...
kekadang kita harus menghargai bloger yang rajin datang menyinggah dan mengomen kita..
walau pon aku baru dalam dunia ini tapi aku turus merasakan keseronokan bola kita saling ziarah menziarahi...

Weeda said...

kie-yu sayam...


weeda takdan nak bW dlm minggu ni..tunggu lepas dah settle sume benda ni baru weeda aktif balik...

Cik Tom said...

salam kenal ye..1st time cik tom jenguk sini...pernah tgk banner blog ni kat blog sop ;)

sop said...

blog yg R4T nyatakan selalu SOp lawat dan singgah juga kat blog Sop.. :)

gnesop.com said...

CB adalah geng terjah blog review blog RH :)

princess_eryna said...

tahniah...tahniah kpd mereka ye.... asal name ku x de erk??.. ade ka ku terlupa singgah cnie???...huhu