Pom pom Girl | Belog Ohsem

Jom selongkar

Monday, December 13, 2010

Pom pom Girl


Hai hai u ols :)

Itu gambar seorang pemain futsal yang kachak bersama pom pom girl nya. Ahaks! Udah lama tak ikot kekanda ke gelanggang, rasa macam kekok pula *gedik*

Oh! Sini ada wifi lahh. Itu pasal u ols dapat baca entri segar dari ladang ni. Hee. Nak tengok game pun tak best sebab kekanda dah tercongok kat tepi ni. Dia masuk sekejap je..pancit ye bang. Hahaha.

Apa kau merepek ni labu. Aku pun tak tau. Tanya sendiri jawab sendiri. Kesian. Ekceli saja came out dengan entri santai gini untuk suka suka.

Ok tu je. Game dah habis, jum balik.

Sent from my mobile device.


11 comments:

Weeda said...

wewitt...balik2..dah malam ni..haipp..haha sebenarnya weeda jeles sebab dah takleh dating..



dengan kepala weeda tersenget2 tengok gambar ni..

Azman Roslan said...

kenapa senget semacam je tu.. heheh..

ardinihumaira said...

:D cepat balik!

soffya cik bulan said...

wahhh...panas dari ladang nihhhh

Sylarius said...

kieyu, alang-alang dah datang jadik pom-pom girl tu, elok tolong bancuhkan sirap ke milo ker untuk budak2 futsal tu.

hehe =p

soffya cik bulan said...

dear, jemput join GA kite ye..:)
http://soffya86.blogspot.com/2010/11/hijab-contest-dan-giveaway-by-soffya.html

Nia said...

alala,..sweetnya! jadi pom pom girl lagi!

hans said...

hahahahha
asal ekau jadi pom2 girl jer?
main sekali lah
heheheh

P/S : Antara Dia, Kau Dan Aku - Episod 40

AngahSayang2314 said...

alamak ngan angah2 sekali senget tengok hehehe

AngahSayang2314 said...

alamak ngan angah2 sekali senget tengok hehehe

sw33tdarling.com said...

ewaaahhh gedik2 tepi gelanggang yaa... hihihihihi