Laptop Cap Apple | Belog Ohsem

Jom selongkar

Saturday, December 4, 2010

Laptop Cap Apple


Selamat berhujung minggu u ols :)


Nak share dengan u ols satu cerita tentang laptop. Mesti ramai yang admire gila nak pakai laptop dengan brand Apple ni kan. Aku pun berangan gak kalau dapat rembat seketul dua tapi harganya mak aih mahal bebenor!

Tapi kan sekarang u ols boleh dapatkan laptop cap Apple tanpa mengeluarkan belanja besar. Percaya tak? Meh aku nak tunjukkan bukti kukuh mengenai penemuan baru ini. Memang sempoi lahhh:

.......................................................................................................................
Iklan sekejap:

herneenazir

Cekidout keputusan temuduga KPLI di blog Hernee Nazir. Jom baca :)
.......................................................................................................................

Kreatif kan. Bahan-bahannya hanya laptop u ols hok sekrang ni dengan epal sebijik. Tak sampai RM2 pun kosnya. Memang berbaloi! Lepas ni bolehlah gebang yang u ols ada lappy Apple sejibik. Heee.

Hati sangat terpaut dengan yang satu ni. Putih bersih suci murni betul gayanya..

Macbook Apple. Sumber: apple.com/asia

Kalau nak yang ini kena lah menabung dari sekarang. Sakit poket woh kalau nak beli cash! Tapi serius mengancam dan juga canggih manggih. Antara kelebihan Macbook ni:
  • Next Generation NVIDIA graphics
  • Long lasting - 10 hour battery
  • Glass Multi-touch trackpad
  • Durable unibody enclosure

Nak baca lebih bolek kelik
SINI yek. Banyak info tentang dak Macbook ni yang boleh diterokai.

Moh bersiap pergi kenduri. Hujung tahun memang musim kahwin mahwin kan.*takde kena mengena dengan entri*





9 comments:

Azman Roslan said...

nak laptop epal merah punya. heheh..

Kie-yu said...

@Azman Roslan
buleh buleh..
ikut citarasa masing-masing :p

Faiz said...

Apple...sume nak apple..iphone apple lah..laptop apple..haha..npe xde org buat jenama durian ke..manggis ke..hahaa..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

****KLIK ENTRI TERHANGAT DISINI****

hans said...

nak epal putih
baru best
hahahaha

P/S : Apa Yang Terangkat Bila Ada Kakak/Abang/Adik Angkat!

efyna.pinkladies said...

pernah jugak pkai macbook. tapi susah kalau nak download macam2. :)

kaizen shinobi said...

betul punya apple daa... hahaha

Nia said...

hahaha..jangan dik..krg akak buat krg!

munna said...

takut lepas ni bukan laptop yg laku tapi buah epal yg sold out....

gnesop.com said...

wah.. betul2 brand apple :)