Hari Ini Kurang Syok | Belog Ohsem

Jom selongkar

Tuesday, December 14, 2010

Hari Ini Kurang Syok


Ouh! Mintak mahap entri lambat naik hari ini. Semalam balik dari jadi pom pom girl berangan nak buat schedule entri kononnya, tapi semua tinggal kenangan sebab ngantuk ya amat! Dan kesannya hari ini mood lari sama ke laut. Heeee.

Itu dia gambar si tembam yang monyok. Sempat cam-whoring kat kedai mamak masa lunch tadi. Biasa aku lunch tapau dan ngap dalam office je tapi disebabkan bos bawak klien untuk meeting maka aku pun keluar lunch sorang-sorang. Kekanda nun jauh di sana tak dapat teman. Sedih mak!

.......................................................................................................................
Iklan sekejap:

riwayathariku

.......................................................................................................................

Nak dijadikan cerita sang klien ni hangkut sama 1 keluarga bahagia sekali dengan amoi-amoi kecik dorang. Mula-mula masuk nampak sopan je, bila mak abah tok nek dah masuk bilik bos boleh dorang berlari lari dengan riang gembira buat tempat ni macam playground. Apelah kau ni makcik, nama pun budak budak kan? Layan kan ajelah asal tak kacau aku nak buat kerja.

Tengok tu kemain seronok lagi berjoget huha huha. Jeles aku tau sebab kerja menimbun atas meja ni. Kalau nak ikutkan boleh aje nak join sekaki tapi tidakkah macam buang tebiat je perlakuan itu? Heee.

Oh! oh! tak boleh membebel panjang sebab aku banyak hutang nak kena settle ni. Semalam janji dengan kawan kesayangan nak buat entri majlis pertunangan beliau Sabtu lepas tapi dok berkepam dalam draft. Ayeem pun dah jerit tanya mana entri door gift pengantin yang aku janji nak buat tu. Huhuhu. Ingat lagi beliau rupanya, ni yang buat aku sayam lebih sama ekau Ayeem Ayam. Ahaks! Mintak ampun yek nanti aku buat laju laju entri berkenaan. Stay tuned :)


Sibuk di alam realiti katanya!



13 comments:

Faiz said...

join je..haha..hilangkan tension jap..haha

Kie-yu said...

@Faiz
hehe
malu arh! :p

Weeda said...

alala...cian dia lunch sorang2..

kan weeda dah ajak td lunch kt umah weeda..ngee~

hans said...

xbest kan lunch sorang2

P/S : Apabila Si Gila Bertemu Si 'Gila'! Hans Conan Menyiasat!

ardinihumaira said...

kie-yu join a dey ol berjoget. ajak wat poco poco hehe

Kie-yu said...

@Weeda
aah ekkkk... lupa plak
cis! ruginya tak dapat makan hasil air tgn weeda :p

Kie-yu said...

@hans
sangat tak besh! :(

Kie-yu said...

@ardinihumaira
nak join tapi takot bos skodeng aa dni :p

Jieda said...

kie-yu ke dalam gambar tu?

aliesha kirana said...

hahaha..smpat dorang sehati berdansa ek..hahaha..layan je la kieyu..hahaha!

Kie-yu said...

@Jieda
yup sis
sayelah Kie-yu Tak comel (- -")

Kie-yu said...

@aliesha kirana
itulah pasal AK
suke atilah labuuuu :p

hans said...

lain kali ajak la member2