Pengumuman Rasmi Top Komentator November 2010 | Belog Ohsem

Jom selongkar

Thursday, December 2, 2010

Pengumuman Rasmi Top Komentator November 2010


Ehem..ehem. Takmoh cerita banyak, jom cekidout pengomen tegar R4T untuk bulan November :) Mintak mahap takdok gambar macam entri bulan lepas. Tak sempat nak colek muka semua orang laaa.



Top Komentator November
.......................................................................................................................
Iklan sekejap:

.......................................................................................................................

Seperti yang dijanjikan cenderhati hanya diberikan kepada 3 top komentator manakala 7 blogger lain akan berada dalam blog list 'Mesti Singgah'. Rajin-rajin singgah dan komen sebab R4T penuh dengan surprise! Mana tahu bulan depan up 10 pemenang pulak. Haaa. Kot ada yang bermurah hati nak jadi sponsor, kecil tapak tangan litar F1 aku tadahkan. Tetiap bulan dapat backlink woh!

Jadi kepada sedara-sedari yang berada di tangga 3 teratas boleh emailkan fourth[dot]floor424[at]gmail[dot]com dengan subjek 'Saya Top Komentator Bulan November di R4T' bersama maklumat berikut:

Kalau mau cash money: No akaun bank, Nama pemilik akaun, Bank pilihan (Maybank/CIMB/Bank Islam)

Kalau mau topup: No telefon, Nama

Semua email hendaklah sampai di peti fourth[dot]floor424[at]gmail[dot]com sebelum 7hb Disember 2010 jam 00:00 untuk mempercepatkan proses pemberian cenderhati. Walaupun nilai cenderhati tak seberapa tapi ini adalah sebagai tanda penghargaan dari R4T.

Heee. Edit sikit-sikit dari entri bulan lepas. Takpe kan? kan?





13 comments:

Weeda said...

wahhhh...weeda no 1..hihi...bangga2...wahaha..=P



nak cash dengan topup boleh? miahaha..lariksss.

Kie-yu said...

@Weeda
hehehe...
lupe nak boh atau kat dalam entri :p

btw, congrats weeda!

Weeda said...

@Kie-yu

tq kie-yu...=)

Faiz said...

aik..npe xdak pun nama...haha...cmne leh xde ye..sistem tu silap kot..hahahaaha..nie yg geram nie..nk kena komen byk2 nie..haha...

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

****KLIK ENTRI TERHANGAT DISINI****

tengkorakemas said...

eh..mcm dah 2kali TE dapat no 10..top ten tu..nanti kalau kali ke3 dapat no 10 juga, bagi hadiah tau XD

Kie-yu said...

@Faiz
hehe. sile sile
usaha tangga kejayaan :)

Kie-yu said...

@tengkorakemas
buleh buleh..
kite tgk bulan ni yek TE :)

SyUhAdA said...

syu yg ke-6..
nnti nak kna upkan lg la..
nk bg dpt hdiah lak..
hihi~

sw33tdarling.com said...

insyaAllah, cuba nak bagi tersenarai bulan depan... :)

eeh eh eh masuk iklan! lalalalallaa

gnesop.com said...

wah.. bulan ni no 2.. ye ye..
bulan lepas no 3..
bulan depan no 1 lak..[berangan] huhu

thx kie-yu :)

ardinihumaira said...

haaaaaa... dni dapat lagi ke... buleh ke ni kie-yu.. hiksss :D malu ai... nak3 ^__^ thanks kie-yu!

Belalang Hijau said...

utk bulan depan terbalikkan pulak kasi hadiah utk org nombor 10,9 dan 8...sure belalang dpt...

hahaha

munna said...

kak munna pun ada dlm senarai ye...

belalang @ rugilah kak munna yg dok tgh2 tak dpt apa2...