ardinihumaira.com Lubuk Hadiah | Belog Ohsem

Jom selongkar

Thursday, December 2, 2010

ardinihumaira.com Lubuk Hadiah


Alalala comelnya! Anak sapa lah ni kannn...eh silap blogger kesayangan sapa la ni kan? Hee. As u ols know lah kan, ini dia pemilik belog fofuler ardinihumaira.com. Apa kita nak gosip tentang dia bulan ini? Yezza, tentang kerajinan beliau buat giveaway (GA) setiap masa.

Tak percaya meh tengok bukti. Aku bagi 5 yang latest dulu sebab berjela woh senarai GA yang ada di sana :

Hadiah - Giveaway Kecantikan #5

Hadiah - Giveaway Kecantikan #4 & Giveaway Kecantikan #3

Hadiah - Giveaway Kecantikan #2

Hadiah - Giveaway Kecantikan

Ni baru 5 kalau nak tahu GA apa lagi yang dni anjurkan boleh kelik sini. Setiap kalo GA bukan seorang tau pemenang tapi lebih dari 3 orang biasanya. Dan dni akan anjurkan GA ni setiap bulan tanpa syarat penyertaan yang merepek meraban. Senang tahap kunyah kacang kuda. Hee.

Aku pun mula jatuh hati pada cek mek molek ini setelah memenangi salah satu GA yang beliau anjurkan tak lama dulu. Dia memang peramah dan sangat pemurah. Itu sebab rezeki ardinihumaira.com melimpah ruah. Ada saja yang ingin menaja GA untuk beliau tau. Beruntung sungguh kan?

Kesimpulannya, kalau nak menang hadiah WAJIB singgah belog Dni hari-hari sebab ada saja hadiah free yang dia nak bagi kat u ols tau. Apa lagi? moh kita ke:

ardinihumaira.com adalah salah satu blog inspirasi R4T :)



7 comments:

Weeda said...

dini juga kesayangan weeda...kie-yu pun...

dini dan kie-yu antara inspirasi weeda tau..cayamm korang dua org..

hans said...

wah
banyak bebetul
nih boleh dapat 1 ke 2 hadiah nih kie-yu
hohoho

P/S : Review Filem Ngangkung & Berapa Kutipan Filem 2 Alam? RM39.9 Juta Kah?

SyUhAdA said...

yup..
btol tu..
dni mmg bes~!

syAzAnA said...

bnyak giler GA dye. mmg rajinlah. hehe

ardinihumaira said...

i lab yu tu tri fo faiv sik seben eit nain teng lah kie-yu.. eh eh weeda nak gak tu. orait u tu weeda! :D mwah mwah pelok ketat2 ^__^


:') terharu aw aw


hadiah contest dah sampai tak dear... dni dah poskan pada hai rabu... :)

Azman Roslan said...

nak join gak la ga dia.. heheh boleh ke.

sw33tdarling.com said...

ooooh boleh pi korek idea nak buat GA kat blog beliau... kekekekeke