Keputusan PMR 2010 Diumumkan Hari Ini | Belog Ohsem

Jom selongkar

Thursday, December 23, 2010

Keputusan PMR 2010 Diumumkan Hari Ini


Selamat pagi u ols :) *muka ada senyum ini hari*

Dengar berita di radio era tadi dok habaq keputusan Penilaian Menengah Rendah (PMR) akan diumumkan dalam pukul sepuluh karang.

Sumber: shazwankhairul.blogspot.com

Mesti adik adik kita yang ambik exam ni berdebar menantikan keputusan yang bakal diumumkan setelah berpenat lelah selama hampir 3 tahun di sekolah. Tak gitu? Tak kurang jugak mak bapak yang gundah gulana menantikan khabar daripada anak masing masing. Mungkin juga ada yang ambil cuti semata mata nak teman si anak ambil exam.

Oh, Kak long ambik result PMR esok tau abahnya. Jangan lupa ambik cuti! Mungkin ni dialog mak mak malam tadi sebelum tidur. Hee.

.......................................................................................................................
Iklan sekejap:



.......................................................................................................................

Teringat zaman aku PMR dolu-dolu (tahun 2003) *eceh macam dah lama nau je* yakni zaman persekolahan yang seronok bagi aku. Yelah masa tu masih lagi kanak-kanak ribena jadinya enjoy je takde nak fikir masalah kerja ke masalah $$$ ke. Yang aku tau pergi sekolah jumpa kawan huha huha tapi belajau is a must lah kan.

Nak cerita kenangan manis masa sekolah memang panjang berjela lah jawabnya. Baik aku simpan je niat suci tu. Kepada blogger yang ambik result hari ini especially cik ezzat kita wish you best of lux ya!

Allah selamatkan kamu! Eh, silap lagu tema ni. Ahaks :p





13 comments:

ardinihumaira said...

teringat nak amik result pmr dulu... ketar lutut hehe

Jieda said...

masa amik result ni la nanti nampak ada yang terlompat girang,menyendiri dalam muka yang sedih.

Kie-yu said...

@ardinihumaira
same la kite dni
hehe :)

Kie-yu said...

@Jieda
betul tu sis
mcm2 gaya ada kan

chenta said...

owh..i baru tahu..nak call adik i sekarang la..dia punye result arini!

Kie-yu said...

@chenta
ha! sila sila call
kemslm sama beliau eh :)

aren said...

kie-yu PMR 2003 eh.sama la kte.hehehe..gudluck utk adk2 yg amek PMR 2010. kalau dpt result trok jgn nanges ye. SPM bleh cuba lg..

Kie-yu said...

@aren
kita serupa lah eh aren!
hehe
serupa umur :)

munna said...

kak munna ambil pmr tahun 95 wah dah tua rupanya... teringat lagi keputusan yg tak menetapi target.. ada frust sikit .. nasib baik spm mantoppp

hans said...

hahaha
nanti leh la tgok dkt tv budak2 melompat,gelak,senyum dan menangis
heheheh

P/S : Bertenang! Tarik Nafas! Sikit Jer Nih! Sakit Sikit Jer Bila Kena Cucuk Nih!

Nur Ezzat said...

thanks k.kieyu.....ezzat tak pandai mana pun..nak tahu ke result ezzat??? ngeeeee~

Kie-yu said...

@Nur Ezzat
nak nak
mesti bertimbun A ni kan?

g@Ry DaNi@L said...

good luck untuk adik-adik!