Mak Sedih Noksss! | Belog Ohsem

Jom selongkar

Monday, December 27, 2010

Mak Sedih Noksss!


Selamat pagi Senin. tsk. tsk.

2 hari bercoti katanya! Badan letih tapi super seronok woh :) Later on aku stori mori okeh.

Nak tau tak?

Sumber: benedikawidyatmoko.wordpress.com

Kemungkinan kewujudan aku di R4T lepas ni ibarat beskot chipsmore hendaknya. Sebab sebab sebab..

.......................................................................................................................
Iklan sekejap:

.......................................................................................................................
  1. Tak de BE = semangat patah. huhuhu.
  2. Sedikit sibuk dengan urusan di alam realiti
  3. mood kedaung..lagi!
Sila bagi saya semangat semula untuk blogging. Tinggalkan ayat manis u ols di kotak komen. Mekaseh in advance!

Banyak cerita nak kepoci tapi..





19 comments:

Weeda said...

kie-yuuuu....

jangan patah semangat..weeda tunggu ni kie-yu update...weeda penyokong tetap kie-yu nih..


dah2..semangat semangat!

=))

Kie-yu said...

@Weeda
mekasih weeda!
terharu :'(

munna said...

jangan gitu kie-yu..

kak munna hari2 tunggu update dan komen dari kie yu... chaiyok! chaiyok!

aliesha kirana said...

aalaalala jgn ah cmtu kieyu..AK pn blom dpt BE lagik..tp smgt blogging utk dpt balik BE eheheh~lagipun nnti rindu laaa nk bace celoteh kieyu..jgn la stopp..pleashhh!!!

ardinihumaira said...

babap kalo kie-yu tak update :D


p/s: BE pon dni tak dapat gak tau dear

eT said...

kalo pk BE mmg la susah...
meh pk kawan2 nih...
nk baca cite2 best kt blog sini...:)

kaizen shinobi said...

sis, aku dah wat macam2 untuk dapat BE, update survey, dan macam2 lagi la...

dari bulan 10 arituh tak penah dah dapat BE... hohoho

Just sit and relax... hoho

Mr PenyuBiru said...

gula itu manis.

err..manis tak komen bro. hihi..

Asyraf Hamasaki said...

gagagagagaga kalau takut di lambung ombak jangan berumah 4 tingkat di tepi pantai gagagaga

Tihara said...

kenapa ea..akk pon dh jd sekut cipsmore..sekut pun sekut la..yg ptg update gak ea :)

Zulfahmi Abidin said...

ko nie konflikasi jiwa ko nie.ko offline lah.ko pantang kejap bukak blog.lepas 4-5 hari kompom ko terus rajin.^_^

aren said...

hahaha.. tak abeh2 semangat kedaung. kelaut la wehh.keh3

hans said...

hehehe
blog den pun dah 2 bulan tak dapat BE
alah
tahun depan dapat lah tu

P/S : 5 Perkara Yang Aku Tak Suka Bila Terperangkap Gara - Gara Kesesakan Jalan Raya

tengkorakemas said...

hm..suruhla kekanda beli Kinder Bueno..manis..dan dapat hadiah lagi,

boleh gak jadi ganti BE menceriakan hati :D

sw33tdarling said...

dont sad2 ok... cheer up!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Weeda said...

kie-yu...

jangan menghilang...

hans said...

kei-yu
tak payah sedih2
meh makan laksa sarawak

P/S : Laksa Sarawak Versi Alor Setar Memang Sedap

nadia said...

nadia ingkt nadia je yg pth smngt dgn belog.. ;(

xpe2, kieyu take times dulu ye...
nnti ksi update smpai termuntah2 readers nk bc... heee~ :)

soffya cik bulan said...

salam dear...
blh nk tmph banner x utk blog personal, n blog business akak pia...